Bahar Kapıda bu hafta Osmaniye'nin Düziçi ilçesine konuk oluyor!

Kanal 7 ekranlarının ilgiyle takip edilen programı Bahar Kapıda, her hafta 7'den 70'e herkesi ekran başına toplamaya devam ediyor. Bahar Gelir'in sunumunu üstlendiği program bu hafta Osmaniye'nin Düziçi ilçesine konuk olacak.

Her hafta Bahar Gelir'in renkli sunumuyla Kanal 7 ekranlarında izleyenlerle buluşan "Bahar Kapıda", Türkiye'nin el değmemiş güzelliklerini keşfetmeye devam ediyor. Herkesten yoğun ilgi gören program bu hafta Osmaniye'nin Düziçi ilçesine konuk oluyor. 

Bahar Kapıda bu hafta EdremitİLİŞKİLİ HABERBahar Kapıda bu hafta Edremit'ten Bayramiç'e uzanan eşsiz bir yolculuğa çıkıyor!

Bahar Kapıda

Bahar Kapıda

Harun Reşit Kalesi, Saman Kalesi, Kurtlar Kalesi, Taş Köprü, Haruniye Kaplıcaları ve Düldül Dağı ile nam salan Nur Dağları'nın eteklerinde yer alan Düziçi ilçesine konuk olan Bahar Kapıda ekibi ilk olarak soluğu Elif ve Ömer çiftinin düğününde aldı. Osmaniye düğünlerinin geleneklerini öğrenen Bahar Gelir, gelin ve damadın mutluluğunu ekran başındaki izleyenlerle paylaştı. 

Bahar Gelir

Bahar Gelir

Görüntüsüyle dikkatleri üzerine çeken Osmaniye'nin meşhur dikenli inciri nam-ı diğer Pabuç İncirini tatmayı ihmal etmeyen Bahar Gelir, sarı, yeşil, turuncu ve pembemsi tonlarda renkleri olan incirin tadına hayran kaldı. Ardından Osmaniye yöre halkında "Bayram Kömbesi" olarak adlandırılan yöresel Osmaniye kömbesinin de tadına bakan Gelir, Osmaniye lezzetleri öve öve bitiremedi. 

Pabuç İnciri

Pabuç İnciri

Son olarak Düziçi'nin güzide kadınlarının yanına giden Bahar Kapıda ekibi, Osmaniye denildiğinde akla ilk gelen lezzetlerden biri olan haşlanmış yer fıstığı hakkında merak edilen bilgileri öğrendi. Faydaları saymakla bitmeyen haşlanmış yer fıstığının nasıl yapıldığını da öğrenen Gelir, tadına da tam puan verdi. 

Haşlanmış yer fıstığı

Haşlanmış yer fıstığı

Anadolu'nun her köşesinden hayatlar, hikayeler ve sohbetlerin ekranlara taşındığı 'Bahar Kapıda'nın yeni bölümü Cumartesi günü Kanal 7 ekranlarında...

Bahar Kapıda bu hafta Çanakkale'nin Bayramiç ilçesine konuk oldu!

İLİŞKİLİ HABER

Bahar Kapıda bu hafta Çanakkale'nin Bayramiç ilçesine konuk oldu!
Bahar Kapıda bu hafta kayısının ana vatanı Malatya'ya konuk oluyor!

İLİŞKİLİ HABER

Bahar Kapıda bu hafta kayısının ana vatanı Malatya'ya konuk oluyor!

ETİKETLER

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0