Bahar Kapıda bu hafta Osmaniye'yi karış karış gezdi!

Kanal 7 ekranlarının ilgiyle takip edilen programı Bahar Kapıda, her hafta 7'den 70'e herkesi ekran başına toplamaya devam ediyor. Bahar Gelir'in sunumunu üstlendiği program bu hafta Osmaniye'nin Düziçi ilçesine konuk olacak.

Anadolu’nun her köşesini gezip, Anadolu’nun gizli kalmış bölgelerini ekrana taşıyan Bahar Kapıda programı meraklı ve keyifli sohbetlerle Kanal 7’de ekrana geliyor. Bahar Kapıda bu hafta Osmaniye’nin önemli bölgelerinden yerlerinden biri olan Düziçi’ne konuk oluyor. Anadolu insanının samimiyeti, Türkiye’nin cennet köşeleri, birbirinden ilginç yaşam hikâyeleri Bahar Gelir’in içten sunumuyla Bahar Kapıda’da izleyici karşısına çıkıyor.

Bahar Gelir

Bahar Gelir

Bahar Kapıda bu hafta OsmaniyeİLİŞKİLİ HABERBahar Kapıda bu hafta Osmaniye'nin Düziçi ilçesine konuk oluyor!

Osmaniye Düziçi gezisine devam eden Bahar Kapıda ekibi, ilk olarak Düziçi’nin Ellek Beldesi Sabun Çayı üzerindeki köprüde bölgenin yöresel halk oyunlarını oynayan kızlara eşlik etti. Köprüde düğün konvoyuna denk gelen Gelir, gelin damat alayı ile coşkulu bir şekilde eğlendi. Düğünden ayrılan Bahar Kapıda ekibi traktörlerin heyecan verici yarışlarına konuk oldu. Gelir, Ellek Beldesi'nde çiftçilerin traktörlerini yarıştırdığı, yarışı traktör tepesinde heyecanla takip etti. Bahar Kapıda ekibinin bir sonraki durağı zeytin fabrikası oldu. Osmaniye’de önemli geçim kaynaklarından olan zeytin bahçelerinde zeytin toplayan Gelir, daha sonra zeytinyağı fabrikasında zeytinin nasıl işlendiğinin aşamalarını aktardı.

Bahar Kapıda bu hafta Osmaniye Düziçi

Bahar Kapıda bu hafta Osmaniye Düziçi

Bahar Kapıda bu hafta Osmaniye Düziçi'ne konuk oldu:

Şalgam üreticisi teyzeye misafir olan Gelir sohbete daldı. Bir yandan şalgam için havuç soyarken bir yandan da şalgamın faydalarını öğrendi. Son durağı Osmaniye’nin olmazsa olmazı aşık atışması olan Bahar Kapıda ekibi atışmayı keyifle izledi.

Bahar Kapıda bu hafta Osmaniye Düziçi

Bahar Kapıda bu hafta Osmaniye Düziçi

Anadolu’nun her köşesinden meraklı ve keyifli sohbetler ‘Bahar Kapıda’ ile Cumartesi ve Pazar 21:15’te Kanal 7’de…   

Bahar Kapıda bu hafta Edremit'ten Bayramiç'e uzanan eşsiz bir yolculuğa çıkıyor!

İLİŞKİLİ HABER

Bahar Kapıda bu hafta Edremit'ten Bayramiç'e uzanan eşsiz bir yolculuğa çıkıyor!
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0