Bahar Kapıda bu hafta Tokat'a konuk oluyor!

Hafta sonlarına keyif katan fenomen program Bahar Kapıda, bu hafta Tokat'ın eşsiz lezzetlerini, birbirinden güzel el işçiliklerini, samimi ve hoş sohbet insanlarını Kanal 7 ekranlarında izleyenlerle buluşturuyor.

Kanal 7 ekranlarının sevilen gezi programı "Bahar Kapıda" her hafta Anadolu'nun benzersiz köşelerini izleyenlerle buluşturmaya devam ediyor. Bahar Gelir'in renkli sunumuyla yoğun ilgi gören program bu hafta rotasını Tokat'a çevirdi.

Bahar Kapıda bu hafta OsmaniyeİLİŞKİLİ HABERBahar Kapıda bu hafta Osmaniye'nin Düziçi ilçesine konuk oluyor!

Yüzyıllar boyunca pek çok medeniyetin yuvası konumu haline gelen Tokat, hem köklü tarihi hem de doğal güzellikleriyle görenleri kendine hayran bırakıyor. Özellikle doğa sporlarına elverişli coğrafyasıyla kamp yapmayı sevenlerin uğrak noktası haline gelen Tokat, dört mevsim ziyaretçi akınına uğruyor. Hoşgörülü insanlarıyla ön plana çıkan Tokat'a gelen Bahar Gelir, ilk olarak düğünlerin olmazsa olmazı baklalı dolma doldurmayı öğrendi. 

Tokat

Tokat

Ardından soluğu Mehmet Amcanın otantik ve yöresel tekstil dükkanında alan Gelir, Mehmet Amcayla koyu bir sohbete daldı. Mehmet Amcanın kimonoyu Tokat'a uyarlayarak kimone demesini duyan Gelir, gülme krizine girdi. Misafir olduğu her ilin modasına uyan Bahar Kapıda ekibi, Yeşilırmak kenarında pala bıyıklarıyla, fötr şapkasıyla körüklü çizmeleri ve elindeki tespihiyle dikkatleri üzerine toplayan Halil Amca ile fotoğraf çekilmeyi ihmal etmedi. Eğlenceli anlara şahit olan Bahar Kapıda ekibi Tokat'ı gezerken karşılaştığı eşek arabasına binerek romantik amcanın eşine topladığı elmaları götürmesine yardım etti. Son olarak görme engelli bir amcayı ziyaret eden Bahar Gelir, duygularına hakim olamadı.

Bahar Kapıda

Bahar Kapıda

Anadolu'nun her köşesinden hayatlar, hikayeler ve sohbetlerin ekranlara taşındığı 'Bahar Kapıda'nın yeni bölümü Cumartesi günü Kanal 7 ekranlarında...

Bahar Kapıda bu hafta Edremit'ten Bayramiç'e uzanan eşsiz bir yolculuğa çıkıyor!

İLİŞKİLİ HABER

Bahar Kapıda bu hafta Edremit'ten Bayramiç'e uzanan eşsiz bir yolculuğa çıkıyor!

ETİKETLER

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0