Bahar Kapıda bu hafta Şanlıurfa Siverek'te!

Kanal 7 ekranlarının sevilen programı "Bahar Kapıda" rotasını bu hafta peygamberler şehri Şanlıurfa'ya çevirdi. Sürprizlerle dolu bölümle izleyenlerin karşısına çıkacak olan Bahar Gelir, birçok medeniyete ev sahipliği yapan kadim şehir Şanlıurfa'nın samimi insanlarıyla bir araya geldi.

Kanal 7 ekranlarında her hafta sonu evlere konuk olan Bahar Kapıda programı, Doğası ve bereketiyle nam salmış Anadolu'nun samimi insanlarıyla buluşmaya devam ediyor. 7'den 70'e herkesin ilgi odağında olan Bahar Kapıda'nın ünlü sunucusu Bahar Gelir bu hafta, Şanlıurfa Siverek'in güzelliklerini ekranlara taşıyor. İlk olarak Siverek sokaklarında Mırracı İzzet amcayla karşılaşan Gelir, ekran başındakilere muhteşem bir muhabbet sunuyor. Şanlıurfa'nın meşhur kahvesi mırrayla sohbetlerin tadı damağınızda kalabilir.

Bahar Kapıda bu hafta Şanlıurfada

Bahar Kapıda bu hafta Şanlıurfada

Bahar Kapıda bu hafta kayısının ana vatanı MalatyaİLİŞKİLİ HABERBahar Kapıda bu hafta kayısının ana vatanı Malatya'ya konuk oluyor!

PEYGAMBERLER ŞEHRİ ŞANLIURFA

MÖ 1. bin yıldan beri birçok medeniyete ev sahipliği yapmış olan Urfa, Hz. İbrahim ve Eyüp Peygamber'in doğduğu yer olarak bilinir. Gelenek ve göreneklerinin yanı sıra yiyecek ve içecekleriyle de dünya çapında nam salmış kadim şehir Şanlıurfa, Bahar Kapıda programıyla bu hafta sonu evlere neşe katıyor.

Şanlıurfa Siverek

Şanlıurfa Siverek

Ünlü sunucu Bahar Gelir, Urfa Siverek sokaklarında Mırracı İzzet amcanın mırra kahvesinin tadına baktıktan sonra Siverek meydanında ünlü internet fenomeni ve ay Karacadağ Canavarı Ferit'le bir araya geliyor. Gelir, Ferit'in Siverek şalvarını ve şapkasını yapan tek kişi olduğunu öğreniyor.

Daha sonra Demirci Şevket Usta'yı ziyaret eden Gelir, demir döverek maharetini gösteriyor.

Bahar Gelir

Bahar Gelir

Programın ilerleyen dakikalarında çiğköfte eşliğinde Urfa Sıra Gecesi'ne katılan ünlü sunucu, dünyanın dört bir yanından benimsenmiş bu gelenek hakkında bilgiler aktarıyor.

Daha sonra küçükbaş hayvan pazarına uğrayan Gelir, pazarlık yapan vatandaşlarla da sohbet ediyor.

Programın sonlarına yaklaşırken Gelir, Siverek sokaklarında sabah okula gidip akşam simit satan emekçi çocuğun da duygularını izleyiciyle paylaşıyor.

Anadolu'nun her köşesinden hayatlar, hikayeler ve sohbetlerin ekranlara taşındığı 'Bahar Kapıda'nın yeni bölümü Pazar günü Kanal 7 ekranlarında...

Sıfır atık nedir? Sıfır atıkla ne hedefleniyor? Emine Erdoğan'dan 'Sıfır Atık' seferberliği

İLİŞKİLİ HABER

Sıfır atık nedir? Sıfır atıkla ne hedefleniyor? Emine Erdoğan'dan 'Sıfır Atık' seferberliği

BİR YORUM YAPIN 0