Bahar Kapıda Şırnak'ın doğal güzelliklerini ekranlara taşıyor!

Anadolu’nun her köşesini gezip, gizli kalmış güzellikleri ekrana taşıyan Bahar Kapıda programı meraklı ve keyifli sohbetlerle Kanal 7’de ekrana geliyor. Bahar Kapıda bu pazar Türkiye’nin en uç noktalarından olan Güney Doğu Anadolu Bölgesi’nin yıldızı Şırnak’a misafir oluyor.

Anadolu insanının samimiyeti, Türkiye'nin cennet köşeleri, birbirinden ilginç yaşam hikâyeleri Bahar Gelir'in içten sunumuyla Bahar Kapıda'da izleyiciyle buluşuyor. Bahar Kapıda bu hafta doğal güzellikleri, çalışkan ve misafirperver yöre halkıyla Şırnak Silopi’ye konuk oldu.

Bahar Gelir Şırnak gezisine ilk olarak Şırnak'ın meşhur, yöresel ve pek eğlenceli düğünüyle başlıyor. Ömer ve Meryem çiftinin eğlence dolu düğününde Bahar Kapıda ekibi de halaylara katılarak eğlenceye eşlik ediyor. Düğünden ayrılan Bahar Kapıda ekibi rotayı Türkiye için büyük önem taşıyan Habur Sınır Kapısı'na çeviriyor.

Bahar Kapıda ekibi Türkiye ve Irak arasındaki ticaretin en önemli merkezi olan Habur Sınır Kapısı'nı izleyenler için görüntüledi. Gelir'in bir sonraki durağı evinden kilometrelerce uzakta yaşayıp hayvancılıkla uğraşan Musa amca oluyor. Musa amca topraklarına ve hayvanlarına verdiği değeri Bahar Gelir aracılığıyla ekran başındakilere anlatıyor.

Bahar Gelir

Bahar Gelir

Bahar Kapıda bu hafta DiyarbakırİLİŞKİLİ HABERBahar Kapıda bu hafta Diyarbakır'da! Diyarbakır kültürel zenginlikleriyle Bahar Kapıda...

KARDEŞLERİNİN GELECEĞİ İÇİN KENDİ İDEALLERİNDEN VAZGEÇİYOR

Programın sonlarına doğru Bahar Gelir, herkese örnek olacak bir yaşam mücadelesi veren Gülcan'a konuk oluyor. Kardeşlerinin geleceği için kendi ideallerinden vazgeçen Gülcan'ın kimseye muhtaç olmadan ayakta durabilme hikâyesi herkesi duygulandırıyor. Bahar Kapıda ekibi son olarak Beytüşşebap'ın meşhur tescilli kara kovan balını objektifine alıyor.

Anadolu’nun her köşesinden meraklı ve keyifli sohbetler ‘Bahar Kapıda’ ile Cumartesi ve Pazar 21:15’te Kanal 7’de…      

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0