Kızılcık Şerbeti'nin 24. bölüm fragmanı yayınlandı! Doğan'ın son hamlesi olay oldu

Show TV'nin sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti'nin 24. bölüm fragmanı izleyiciyle buluştu. Fragmanda, Nursema ile Umut'un bir araya geldiği görülüyor. Peki Kızılcık Şerbeti dizisinin 24. bölümünde neler olacak? İşte Kızılcık Şerbeti'nin 24. bölüm fragmanı...

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Başrollerinde Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Evrim Alasya, Barış Kılınç, Sibel Taşçıoğlu ve Settar Tanrıöğen gibi isimlerin yer aldığı Kızılcık Şerbeti, her cuma evlere konuk olmaya devam ediyor. Yayınlandığı her bölümüyle merakları üzerine çeken Kızılcık Şerbeti'nin 21. bölüm fragmanı yayınlandı. Kızılcık Şerbeti 24. bölümüyle 5 Mayıs Cuma günü saat 20.00'de Show TV ekranlarında.

Kızılcık Şerbeti

Kızılcık Şerbeti

KIZILCIK ŞERBETİ 24. BÖLÜM FRAGMANI​

Kızılcık Şerbeti 11. bölüm fragmanı

Kızılcık Şerbeti 11. bölüm fragmanı

KIZILCIK ŞERBETİ DİZİSİNİN OYUNCU KADROSU

Sıla Türkoğlu ve Doğukan Güngör başrolü paylaşırken, Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman, Aliye Uzunatağan, Feyza Civelek, Ceren Yalazoğlu Karakoç, Emrah Altıntoprak, Feray Darıcı, Selin Türkmen, Özlem Çakar, Oral Özer, Rahimcan Kapkap, Serkan Tınmaz, Tuana Gizem Uzunlar başarılı performanslarıyla yerini alıyor.

Kızılcık Şerbeti oyuncu kadrosu

Kızılcık Şerbeti oyuncu kadrosu

KIZILCIK ŞERBETİ DİZİSİNİN KONUSU NE?

İlk görüşte birbirine aşık olan çift, kendilerine yıldırım nikahı kıyıyor ve ardından da ailelerini tanıştırmak istiyor. Aile yapıları oldukça farklı olan çiftin başına gelecekler ise tahmin edilebilir cinsten. Bir taraf gayet dinini ve iyi insan olma kavramı üzerine yaşarken, diğer aile ise ötekileştirme ve ayrımcılık peşinde. Dizide birbirine tanımak zorunda olan iki farklı kesimin hikayesi işlenirken, evlenen çift Doğa ve Fatih ise mutlu bir evlilik için sadece sevginin yeterli olmayacağını anlatıyor.

Kızılcık Şerbetinin konusu ne

Kızılcık Şerbetinin konusu ne

ABD'li oyuncu ve yönetmen Kevin Costner'den radikal karar! 18 yıllık eşinden...

İLİŞKİLİ HABER

ABD'li oyuncu ve yönetmen Kevin Costner'den radikal karar! 18 yıllık eşinden...

BİR YORUM YAPIN 1

Tayfur 1 yıl önce

bu dizi filmler aile yapısı bozulsun diye yapılıyor.tamamı neredeyse