Bahar Kapıda Şırnak Silopi'de ağırlandı

Anadolu’nun gizli kalmış bölgelerini ekrana taşıyan Bahar Kapıda programı meraklı ve keyifli sohbetlerle Kanal 7 ekranlarından evlere konuk olmaya devam ediyor. Bahar Kapıda bu hafta Türkiye’nin en uç noktalarından olan Güney Doğu Anadolu Bölgesi’nin yıldızı Şırnak’a misafir oluyor.

Anadolu insanının samimiyeti, Türkiye’nin cennet köşeleri, birbirinden ilginç yaşam hikâyeleri Bahar Gelir'in içten sunumuyla Kanal 7 ekranlarında Bahar Kapıda'da izleyici karşısına çıkıyor. Bahar Kapıda; doğal güzellikleri, çalışkan ve misafirperver yöre halkıyla Şırnak Silopi gezisiyle tüm hızıyla devam ediyor. Silopi'de köy ağasının daveti üzerine  köylülerle buluşan başarılı sunucu Bahar Kapıda ekibi için hazırlanan mükemmel sofrada ağırlandı. Toplanan köylülerle muhabbet eden Bahar Gelir Silopililerle halaya katılınca ortaya birbirinden renkli görüntüler çıktı.

Bahar Kapıda bu hafta Silopide

Bahar Kapıda bu hafta Silopide

Bahar Kapıda bu hafta sonu Erzurum DadaşİLİŞKİLİ HABERBahar Kapıda bu hafta sonu Erzurum Dadaş'ta ağırlanıyor

SİLOPİLİ KADINLARLA BİRLİKTE TANDIR EKMEĞİ YAPTI

Silopililerle hoş sohbetin ardından Gelir'in bir sonraki durağı mısır tarlaları oldu. Tarım işiyle uğraşanların emeklerini görüntüleyen Bahar Kapıda ekibi ardından rotayı Cudi Dağı'na çevirdi. Cudi Dağı'nda çalışanlar buradaki asfaltit kömürden geçimlerini sağladıklarını belirtti. Bahar Kapıda ekibi bölgenin önemli geçim kaynaklarından olan kömür ocaklarını izleyenleri için görüntüledi. Programın sonlarına doğru Bahar Gelir Silopi'de bir eve çat kapı misafir oldu. Tandır ekmeği yapan kadınlarla sohbet eden Bahar Gelir, dumanı üzerinde tandır ekmeğini izleyiciye sundu.

 Anadolu’nun her köşesinden meraklı ve keyifli sohbetler ‘Bahar Kapıda’ ile Cumartesi ve Pazar 21:15’te Kanal 7’de…

BİR YORUM YAPIN 0