Bahar Kapıda Gakgoşlar diyarı Elazığ'da ağırlandı!

Anadolu'yu karış karış gezip bilinmeyen güzelliklerini izleyiciye sunan Bahar Kapıda, bu kez Elazığ'da ağırlandı. Bahar Kapıda, meraklı ve keyifli sohbetlerle Türkiye'nin göz bebeği, Doğu Anadolu'nun kültür yuvası olan Elazığ'ı tüm güzellikleriyle tanıtıyor.

Anadolu insanının samimiyeti, Türkiye’nin cennet köşeleri, birbirinden ilginç yaşam hikâyeleri Bahar Gelir'in içten sunumuyla Bahar Kapıda'da izleyici karşısına çıkıyor. Bahar Kapıda bu hafta Orciğiyle, klarnetiyle ve kadirşinas insanıyla Gakgoşlar diyarı Elazığ'a misafir oldu. Bahar Kapıda ekibi, yöresel kıyafetleri ve davul zurnasıyla Elazığ yöresel halk oyunları ekibi maniler eşliğinde Elazığ Kültür Park'ta karşılandı. Elazığ’a özgü folklor oyunlarını sergileyen gençler Bahar Kapıda ekibini hayran bıraktı. Ardından Elazığ'a has sekiz köşe şapka üreticisini ziyaret eden Bahar Gelir, ekran başındakiler için sekiz köşe şapkanın ne anlamlara geldiği hakkından bilgiler aldı.

Bahar Kapıda bu pazar Elazığda

Bahar Kapıda bu pazar Elazığda

Bahar Kapıda Şırnak SilopiİLİŞKİLİ HABERBahar Kapıda Şırnak Silopi'de ağırlandı

BAHAR GELİR RİNGE ÇIKTI!

Bir sonraki durağı lahana tarlası olan Bahar Gelir, lahana üreticisi kadınlarla izleyenleri güldürecek sohbetler etti. Elazığ gezisinin devamında bir spor salonunu ziyaret eden Bahar Gelir ringe çıktı. Eldivenlerini giyen Bahar Gelir ısınma maçının ardından salondaki sporcularla muhabbet etti. Son olarak Elazığlı bir teyzenin evine misafir olan Bahar Gelir, teyzenin hoş sohbetine, samimiyetine ve sıcakkanlılığına olan hayranlığını gizleyemedi.

Anadolu'nun her köşesinden meraklı ve keyifli sohbetler 'Bahar Kapıda' ile Cumartesi ve Pazar 21:15'te Kanal 7'de… 

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0