Bahar Kapıda bu hafta Sinop'a konuk oluyor

Farklı şehirlerin farklı kültürlerini yörelerini ve geleneklerini deneyimleyen Bahar Kapıda yeni yayın saati 21:15’te ekranlara gelmeye devam ediyor. Bahar Gelir'in sunumuyla ekranlara gelen Bahar Kapıda ekibi bu pazar Sinop'ta ağırlanıyor.

Kanal 7’nin sevilen programı Bahar Kapıda her hafta bizleri farklı kültürlerle buluşturmaya devam ediyor. Bahar Gelir'in renkli ve eğlenceli sunumuyla Bahar Kapıda ekibi bu hafta Sinop'a konuk oluyor.

Sabah erken saatlerinde Sinop'a adım atan Bahar Kapıda ekibi, ilk olarak balıkçı gırgır gemisine gitmek için taşıyıcı balıkçı teknesiyle kısa bir yolculuğa çıktı. Kaptanlar, reisler ve balıkçılarla hayatın zorluğu üzerine konuşurken metrelerce büyüklükteki ağı denize savurdular.

Daha sonra başarılı sunucu Bahar Gelir, Sinop'ta tek kalan yorgancıyı ekranlara taşıdı.

Bahar Kapıda bu pazar Sinaopta

Bahar Kapıda bu pazar Sinaopta

Bahar Kapıda Gakgoşlar diyarı ElazığİLİŞKİLİ HABERBahar Kapıda Gakgoşlar diyarı Elazığ'da ağırlandı!

BAHAR GELİR 108 YAŞINDAKİ TEYZEDEN AZAR YEDİ!

Bahar Kapıda ekibi Sinop'un en yaşlılardan 1914 doğumlu olan bir teyzenin elini öpmeye gitti. Ancak Gelir, yaşlı teyzenin tatlı azarıyla karşılaşınca neye uğradığını şaşırdı. Ardından ünlü sunucu Sinop'ta Doğa koruma ve Milli parklarda bakıma muhtaç hayvanları ziyaret ederek burası hakkında bilgileri ekran başındakilerle de paylaştı.

Bahar Gelir

Bahar Gelir

Programın sonlarına doğru Sinop'un en iyi esnaf ve ahisi keten dokuma ustasının tecrübelerinden faydalanan Gelir, ustanın iş bilgisi ve ahlakıyla ilgili detayları da ekrana sundu.

Anadolu'nun her köşesinden meraklı ve keyifli sohbetler 'Bahar Kapıda' ile cumartesi ve pazar 21:15'te Kanal 7'de… 

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0