Emine Erdoğan "Bridges of Goods" insani yardım kampanyasına destek veren BAE halkına...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan depremden etkilenen vatandaşlar için yardım kampanyasına destek veren BAE Devlet Başkanı Muhammed bin Zayed'in annesi Şeyha Fatima bint Mubarak'a ve BAE halkına teşekkürlerini iletti.

Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremin ardından tüm Türkiye'nin yanında dünya ülkelerinden de yardımlar art arda geldi. Bu yardımlardan biri de BAE Kızılayı tarafından başlatılan 'Bridges of Goods' insani yardım kampanyası oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan da bu yardım kampanyasına destek veren BAE Devlet Başkanı Muhammed bin Zayed'in annesi Şeyha Fatima bint Mubarak'a ve BAE halkına teşekkür mesajını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla yayınladı.

Emine Erdoğan

Emine Erdoğan

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan depremzedeleri ziyaret ettiİLİŞKİLİ HABERCumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan depremzedeleri ziyaret etti

EMİNE ERDOĞAN O YARDIMI PAYLAŞTI

Emine Erdoğan o yardımı sosyal medya hesabından şu ifadelerle paylaştı:

"BAE Kızılayı tarafından başlatılan 'Bridges of Goods' insani yardım kampanyasına destek veren BAE Devlet Başkanı Muhammed bin Zayed'in değerli annesi Şeyha Fatima bint Mubarak'a ve BAE halkına teşekkür ediyorum.

Bu afeti, dost halkların dayanışmasıyla atlatacağımıza inanıyorum."

"BAE, 'Asrın Felaketinde' destekleriyle Türkiye'yi yalnız bırakmadı"

UAE Embassy in ANK sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"134 arama-kurtarma personeli
• 50 milyon dolarlık nakdi yardım
• 33 bin kişilik çadır
• 125 ton gıda
• 1 sahra hastanesi

Birleşik Arap Emirlikleri, Kahramanmaraş merkezli depremler sonrasındaki destekleriyle Türkiye'yi yalnız bırakmadı"

İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0