Yumurta salatası nasıl yapılır? Bol vitaminli yumurta salatası tarifi

Kahvaltıda doyurucu ve pratik bir tarif arıyorsanız yumurta salatası tam size göre. Bol limonla servis edilen bu tarif hafta sonu kahvaltılarına harika bir alternatif diyebiliriz. İşte pratik yumurta salatası tarifi...

Diyabetin kontrol altında tutulması için en önemli adımlardan biri sağlıklı ve dengeli beslenmedir. Dengeli beslenmenin en önemli adımlarından biri de protein ihtiyacının yeterli şekilde karşılamaktır. Protein bakımından zengin aynı zamanda şekerini kontrol altında tutmaya yardımcı olacak bir ‘Yumurta Salatası’ tarifi veriyoruz. "Yasemin.com" ekibi olarak sizler için bol yeşillikli hem de uzun süre tok tutan yumurta salatası tarifini araştırdık.

Kahvaltıda enfes dışı çıtır içi akışkan yumurta tarifiİLİŞKİLİ HABERKahvaltıda enfes dışı çıtır içi akışkan yumurta tarifi

YUMURTA SALATASI TARİFİ:

MALZEMELER

4 adet yumurta(pişmiş)
1 avuç dolusu dereotu
3 dal taze soğan
1 avuç taze nane
1 çay kaşığı tuz
1/2 çay kaşığı karabiber
1/2 çay kaşığı pul biber
1 çay kaşığı kekik
2 çay kaşığı zeytinyağı
1/2 adet limon

YAPILIŞI

Yumurtaları tuzlu suyun içerisinde güzelce haşlayın.

Daha sonra soyarak 8 eşit parçaya bölün. Geniş bir kaseye yumurtaları alın. Ardından geriye kalan malzemeleri de üzerine ilave ederek karıştırın.

Soğuk ya da isteğe göre ılık şekilde servis edebilirsiniz.

Afiyet olsun...

Kilo alma diyeti nasıl yapılır? Hızlı kilo alma diyeti! Sağlıklı kilo nasıl alınır?

İLİŞKİLİ HABER

Kilo alma diyeti nasıl yapılır? Hızlı kilo alma diyeti! Sağlıklı kilo nasıl alınır?
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0