Adanalı genç sosyal medyada fenomen oldu

BİR YORUM YAPIN 15

Seco 7 yıl önce

Vay keko vay adamsın helalin var

Harbi 7 yıl önce

Ya adam sevdiği bir insanla fotoğraf çektirmiş demedik birakmamissiniz.Dini kurani herseyi katmissiniz ortaya...işte bu zihniyet yüzünden bu ülke bu durumda.Biraz kafanizi beyninizi degistirin artik.Kınayanların hepsi bunlari yaninda görse fotograf cektirmek için atmayacağı takla kalmaz....Çok boş seylere kafa yoruyorsunuz...

ali 7 yıl önce

Senin gibiler dini seylerden anlamaz sen kendi isine bak. Yarin huzuru mahserde kim ilerde kim geride gorursun. He sunuda diyim onlari gorsem donup ikinci defa bile bakmam herkesi kendinle karistirma

Özbey 7 yıl önce

sabah namazını kılıp öğle çıkmıştır sanırım.

Toplam 2 beğeni

Muri 7 yıl önce

Arkadaşlar adam seviyor demkki bunda ne sıkıntı var. şimdi yazmıssınız melek yazıyor falan filan Allahasen ne lakası var Allah insanları sevmeyin mi diyor? yaratılanı sev yaratandan ötürü. zaten adam onu Allah cc ile bir tutmamış. Belki adam aptesli namazlı bi arkadaş belki senden iyi yaşıyor islamı tanıyormusun? yok . ozaman böle müslümanlıgı savunuyorsan bir müslüman olarak gıybet yapmıcaksın. Batı hayranlığı olduğu sürece ülke ileri gitmez demişsiniz. Nealakası var? Adam türklerden iyi yapıyosa işini taktiredeceksin. Sen yapamıyosan yapanı kötülemeyeceksin daha iyisini yapmaya calısacaksın. Daha iyisdini yapamadığun sürece sende onlara hayran olarak bakarsın senin cocugunda ,torununda.

Toplam 3 beğeni

Muri 7 yıl önce

Kardeşim Allah tc NİSÂ-144: Ey iman edenler, mü'minleri bırakıp kâfirleri veliler edinmeyin. buyuruyor. Bu adam bu kişileri veli mi ediniyor? Peygamber efendimiz Irkçılığa (asabiyyeye) çağıran Bizden değildir; ırkçılık için savaşan Bizden değildir; ırkçılık üzere, asabiyye uğruna ölen Bizden değildir" demiştir. (Kaynak: Müslim, imare, 53) insanları iki kuruşluk kuran bilginle yanlış yönlendirme.

Toplam 1 Beğeni

Avrupa sever !! 7 yıl önce

Alkışlıyorum

Toplam 2 Beğeni

çok alakası var 7 yıl önce

Kişi ahirette sevdikleriyle beraberdir denilmiştir. Kuranda kafirleri dost edinmeyin yazıyor. Kim bir kavme benzemeye çalışırsa onlardan olmuştur denilmiştir. Sen onların çalışkanlıklarını, disiplinlerini örnek alabilirsin ama onları sevemezsin dost edinemezsin. Bilip bilmeden yorum yazma. Başımıza ne geldiyse böyle körü körüne batı hayranlığında geldi zaten.

Toplam 5 Beğeni

Turan 7 yıl önce

Başın göğe erdi mi?Bunların alayı düşmaaaan!

Toplam 8 beğeni

Misafir 7 yıl önce

Bizde bu ecnebi hayranlığı olduğu sürece bir arpa boyu zor gideriz. Bide TL değer kazansın dolar insin diye bekliyoz.

Toplam 13 beğeni

kenan 7 yıl önce

ohh ohh bundan büyük mutluluk yoktur herhalde. nice başarılara inşallah

Toplam 8 beğeni

ugurum37 7 yıl önce

Ey oğul asıl fotoğrafının sağındaki solundaki melekler çekiyor haberin var mı bilmen..

Toplam 13 beğeni

Dadaş 7 yıl önce

Vay beeee.

Toplam 3 beğeni

ibrahim... 7 yıl önce

vah beni hayatının durdugu noktaya bak Allah c.c agibetimizi hayır eylesin insallah...

Toplam 30 beğeni

vatan 7 yıl önce

iyi gözün aydın

Toplam 14 beğeni