Gupse Özay: ‘Görümce’ filmiyle yengemden özür diledim

BİR YORUM YAPIN 17

Can. 4 yıl önce

Ömer Hoca... Nokta.

Toplam 8 beğeni

Buca 4 yıl önce

Ömer Türker Hoca'ya gelsin...

Toplam 12 beğeni

Egem 5 yıl önce

Haşimato hastalığının tedavisi üzerine bilimsel yayını olan kaç Türk doktoru var? Ama ağzı olan konuşuyor.

Toplam 16 beğeni

İzmirli. 5 yıl önce

Kendi kendine hızlı kilo alıp verebildiğini sanmıyorum. Bu hastalığın ilk evresinde hücrelerin hızlı ölümüne bağlı olarak çok miktarda tiroid hormonu kana geçiyor ve buna bağlı kilo kaybı, çarpıntı, huzursuzluk, uykusuzluk hali oluyor. Bu döneme haşitoksikoz dönemi deniyor. Daha sonra hücreler azaldıkça hormon düzeyi de azalıyor ve tipik, uzun süreli bulgular başlıyor: Kilo alma, unutkanlık, zihni yavaşlama, aşırı uyuma, halsizlik, eklem ağrıları, kabızlık, el/ayak/yüzde şişme, adet düzensizliği hatta kısırlık, kaşlarda ve saçlarda seyrelme... Tedavi: Erken dönemde çörek otu ve uygun dozda selenyum, geç dönemde tiroid hormonu takviyesi. Sonuç: Bambaşka bir hayat :))

Toplam 34 beğeni

Can. 5 yıl önce

Haşimato selenyum eksikliğinden olmaz. Kanda selenyum seviyesi ölçümü şart değildir. Kan selenyumu normal olan hastalara da selenyum tedavisi verilir, üstelik bir tablet selenyum bile kan selenyum seviyesini doyurmaya yeter. Günlük 400 mikrogramı aşmayan dozlar toksik değildir. Ağzı olan (ama haşimato hakkında bir tane yayını olmayanlar bile) konuşuyor... Haşimato, para tuzağı oldu.

Toplam 43 beğeni

Bence 5 yıl önce

Ömer Hoca !!! Doktorrr.

Toplam 50 beğeni

Tavsiye. 5 yıl önce

Ömer Türker hocaya gitsin. İzmir Buca Devlet Hastahanesi Nükleer Tıp Bölümü'nde. Senelerdir devlet hastahanesinden başka yerde de çalışmıyor.

Toplam 51 beğeni

Şirin. 2 yıl önce

Bu ara Tepecik Bornova Onkoloji Hastahanesi'nde çalışıyor. Buca depreminden dolayı geçici görevli...

Toplam 0 Beğeni

Tavsiye. 4 yıl önce

Hala Buca'da...

Toplam 9 Beğeni

Nalan 4 yıl önce

Hala Buca ‘da mı acaba ?Bilginiz var mı?

Toplam 3 Beğeni

Cansuka 5 yıl önce

Bu kadar hızlı kilo değişiminin zararlı olduğunu artık ergenler bile biliyor iyi sadece troid le birkaç küçük hasarla kurtuldu kalp kasları da zarar görebilirdi

ilhan 5 yıl önce

zayıf insanlar hep akıllı dört dörtlük mü oluyor deliha rolü için neden kilolu olması gerekiyor. sonuç: hayatı boyunca ağır diyete ve ilaca bağlı olarak yaşayacak...

Toplam 4 beğeni

Derya 5 yıl önce

Az daha para için canından olacaktı. Nitekim bu hırs onu sağlığından etti.

Toplam 2 beğeni

zafer gülten 5 yıl önce

bir iki film için değermi,Türk seyircisi maymun iştahlıdır,fazla vefası yoktur bu konularda üstelik.

Toplam 2 beğeni

anne 5 yıl önce

Ulkemizde anne olan kadınlar da bu sekilde kilo alıp veriyorlar ve bu hastalıkları yaşıyorlar.Annelik fedakarlıktır çıkarsız feda ederler kendilerini yavrularına

Toplam 4 beğeni

İzmirli. 5 yıl önce

Aslında ortalama her 100 kadından 13'ünde Haşimato hastalığı var. Yaşlandıkça kilo almayı normal sanan kadınların çoğu Haşimato hastası, ama basit bir antikor testi bile yapılmadığı için çoğunun haberi yok. Üstelik bu hastalığın tedavisi konusunda dünyanın en geniş çalışmasını yapmış olan uzman da bir TÜRK hekimi (Ömer Türker) ve ısrarla devlet hastahanesinde çalışıyor. Ülkemizde güzel şeyler oluyor. Geçmiş olsun.

Toplam 49 beğeni

Cem 5 yıl önce

Uğruna çılgınlık noktasında fedakarlıklar yapılan para, şöhret vs bir noktada hiçbir işinize yaramayacak. Sağlık gitti gider... Geçmiş olsun.

Toplam 5 beğeni