Balık yemenin faydaları nelerdir? Balıkta bulunan Omega-3 yağ asidinin vücuttaki görevleri...

BİR YORUM YAPIN 6

temel 2 yıl önce

zam demek bu kadar yag cekme oldu mu zam yolda hele balik bizim balik ise ucarsiniz bir yere baglayin

zafer gülten 3 yıl önce

Recep beyin dediği doğru,zam yapabilmek için bahane ve fırsat arıyorlar,esnafta vicdan ,Allah korkusu diye birşey kalmamış.

Toplam 2 beğeni

Recep 4 yıl önce

Ne olur insanlara neyin faydalı olduğunu yazmayın.O şeyin fiyatı hemen yükseliyor.Bu zor günlerde bile fırsatçılık yapıyorlar.Siz nelerin zararlı olduğunu yazın.Alkol,sigara,cola ve benzeri içecekler,cips ve benzeri yiyecekler örneğin.Bunları tüketiyorsa bir insan,hergün balık yese hiç faydası yok.Diğer türlü Allah'ın yarattığı herşeyin faydası var insanlara.

Toplam 2 beğeni

Recep 4 yıl önce

Ne olur insanlara neyin faydalı olacağını yazmayın.Zira o faydalı şeyin fiyatı hemen yükseliyor.Bu zor günleri bile fırsata çevirmeye çalışıyorlar.Bunun yerine neden zararlı şeyleri yazmıyorsunuz.Alkol,sigara,cola ve benzeri içecekler,cips ve benzeri yiyecekler örneğin.Bunları tüketiyorsanız,hergün balık yeseniz faydası yok.Biraz mantıklı düşünelim.

Toplam 1 beğeni

Şahin49 5 yıl önce

Eskiden Balık Fakirin alternatif protein kaynağı idi. şimdi Lüx tüketim Hiç bir Zaman 1 Kğ Balık yarım kilo kırmızı et etmez zira içiyle beraber kırmızı etin yarı fiyatına hesapladığınızda Kırmızı etten pahalıya geliyor.

Toplam 4 beğeni

ASiLBEY_ÇUBUK_06 5 yıl önce

Millette balık yiyecek halmi kaldı.Eskiden hamsi,istavrit ucuz olurdu millet yerdi.Şimdi ise içini,kılçığını çıkarısan balığın fiyatı kırmızı et fiyatına geliyor,nasıl yiyecek millet.Üstelik 1 kg kıyma ile en az 5-6 kişi doyar.Oysa 1 kg balık ile 2-3 kişi doyar.

Toplam 8 beğeni