Mandalinanın faydaları nelerdir? Bir hafta boyunca mandalina yerseniz ne olur?

BİR YORUM YAPIN 7

ibrahim 3 yıl önce

Herşeyin "Azı karar, Çoğu zarar" demiş atalar. Sentetik ilaçlar yoğun konsantre aktif maddeler içerir. Bu etken maddelerin çoğunun bitkilerden yapıldığını hepimiz biliyoruz. Gıdaları özellikle aç karnına bu kadar yoğun tüketmek belki ilaç etkisi yapabilir. Bu kadar zorlamaya gerek yok bence.

Hakan 4 yıl önce

Yil 2001! Sarilik oldugumda yani halk arasinda Kara Sarilik oldugumda hic bir sey yiyemiyordum. Ne istah vardi ne bir sey! kahvalti ve aksam yemegeine midem bulaniyordu. Cunku Karacigerim islem disiydi resmen iflas etmisti. Mandalinayi istahla yedim. Daha sonra tesaduf takvim arkasindaki bilgileri okurken kara sarilik geciren hastalarin mandalina ile beslenebilecegini ve tedavi olacagindan bahsediyordu. Bknz; portakal limon degil! Mandalina! Gercektende o takvim yazisini okuyana kadar mandalina yiyerek iyilesmeye baslamistim. Mandalinayla sariliktan kurtuldum.. Mandalina karacigeri temizleyen bir meyve! Portakalin asitligi cok yuksek Mandalinada asitlik yok denecek kadar az.

Toplam 1 beğeni

Hakan 4 yıl önce

hergun 1 kilo mandalina yiyorum bana kilo verdirdi. Ozellikle sabahlari yedigim zaman aksama kadar arada sirada mandalina asiriyorum aksama kadar hic bir sey yemeden tok tutuyor. Ben de kilo vermeme vucudumdadi odemi bagirsaklarimi idrar yollarimi temizledi.

Toplam 1 beğeni

sinem 4 yıl önce

Her şeyi kararında yemek gerek. Aşırı portakal ve mandalina yemek trigeminal nevraljiyi tetikliyor. Bilginiz olsun.

Toplam 1 beğeni

sinan 4 yıl önce

bende reflü var doktor turunçgilleri yasakladı

Toplam 1 beğeni

Saglık 5 yıl önce

Yahu bilip bilmeden neden bu kadar çok mandalina yesin li ben bi gün biraz fazla yedim diye mahvoldum alerjiden

Toplam 2 beğeni

efsane 4 yıl önce

herkesin bir maddeye alarjisi olabilir banada fıstık alarji yapıyor

Toplam 1 Beğeni