Şekersiz 21 gün diyeti nedir? Şeker yemeden kaç kilo verilir? Şekersiz 21 gün diyeti

BİR YORUM YAPIN 12

Baran. 3 ay önce

4 gündür şeker tuketmiyorum

Neslihan 3 yıl önce

21 günlük diyetle ortalama kaç kilo veriliyor. Uygulayan var mı acaba?

Toplam 1 beğeni

Lale 4 yıl önce

En iyisi sağlıklı beslenme insan sağlıklı besldnince gerçekten kilonun en iyisimi veriri yeter ki abur cubur yerine bol meyve sebze tüketin. Inanın yaptığınız hurma ketojenik patates zeytin diyetleri bir faydası yok. Ha veirrisin fakat bu sefer çok hızlı alırsın bu denenmiş. Zayıflamak sabır ister sen o kiloları 1 hafta da almadinki 1 haftada zayıflayasın. Ha şunu da unutmayın vücut önce ödem sonra yağ yakar onun için ilk aşamada çok hızlı vermek seni motive eder sonrası en zor kısmı dır pes etmemeliyiz

Toplam 7 beğeni

Sadet Teyze 4 yıl önce

Ben 122 kilodan 105 kiloya indim .Sirrim 5 hurma veya gunkurusu organik kayisi. Sabah gune baslarken, aksam son ogun olarak bir kase yogurda karistirip tuketin. Arada ne yerseniz ölçüyü kacirmayin yiyin ama yaninda mutlaka salatalik, armut, marul olsun. Aksam 20:00 den sonra birsey yemeyin. Bol su tuketin. Hedefinize yavas ama istikrarla ulasabilirsiniz. Saglikla kalin.

Toplam 3 beğeni

Seçil 4 yıl önce

5 hurmayı hangi aralar kullandınız merak ettim

Toplam 2 Beğeni

Mustafa 4 yıl önce

Bu işi daha ust seviyeye cikarin gerçek manada sıfır şeker diyeti yapin yani ketojenik diyet. Unun, sekerin, meyvenin hic birini yemeyin 3.gunde ketozis başlıyor yaglar ketom visimlerine dönüp parçalanıyor. Ketonlari yakan vucut yağ yakım moduna girmiş oluyor.

Toplam 11 beğeni

ben 4 yıl önce

çay-kahve -tatlı vb şeylerde Stevia tablet veya toz kullanın. ben yaklaşık 10 yıldır öyle yapıyorum. Stevia suni bir tatlandırıcı değildir tamamen doğaldır. diğer suni tatlandırıcılar kaynayınca bozulur ama Stevia yı şekeri kullandığınız her yerde kullanabilirsiniz. tadı ilk başta değişik gelebilir ama sağlık için alışmak gerek. bir ara stevia bitkisini de yetiştirdim. yaprağını çöpünü yiyebiliyorsunuz. sindirim ve tansiyona olumlu faydaları olduğunu da okumuştum.

Toplam 2 beğeni

melek aydın 3 yıl önce

stevyayı nereden bulabilirim

Toplam 2 Beğeni

Gizemli bir kız... 4 yıl önce

Benim yaptığım şey: Sabah: Peynir zeytin Ara öğün: 1 adet bitter çikolata sjsjsjsjjss

Toplam 1 beğeni

sami 4 yıl önce

Başka işimiz yok günün büyük bölümünü kendimize ve beslenmemize ayıracağız güzel öneriler teşekkürler

Toplam 1 beğeni

B.Tezil 4 yıl önce

Sağlığınızı düşünüyorsanız ayırmak gerekir..diye düşünüyorum.

Toplam 4 Beğeni

zafergülten 4 yıl önce

ben çoğu şeyde şahsen şeker yerine doğal olduğu için bal kullanıyorum,tabi bal hakiki şekersiz bal olacak,çayı bile balla tatlandırıyorum,bir iki damla akıtmak bana yetiyor. şeker hastası olduğumdan kansarojen dedikleri için tatlandırıcı kullanmıyorum.

Toplam 3 beğeni