RTÜK'ten 'Gülperi'ye büyük şok!

BİR YORUM YAPIN 8

Össlemm 5 yıl önce

Allahım bu nasıl ruhsuz tekdüze bi dizidir nurgül yeşilçay rolünün hakkını veremiyor.ne olmuş bu kadının oyunculuğuna böyle şoklardayım.sadece botoks meselesi değil bence bu sanki rolü zoraki oynatıyolarmış gibi bi hali var kadının çok yanlış bir oyuncu seçimi olmuş.çocuk karakterler bile daha inandırıcı dizide

Ege Tulga 5 yıl önce

Bir şehrin insanlarını rencide etmesi yanlış olduğu gibi oyuncu seçimi de yanlış..Nurgül Yeşilçay botoxları ile hiç bir karenin hakkını veremiyor.Aglarken gözlerinden sadece yaş akıyor, yüzünde hicbir üzüntü ifadesi olamiyor nımım sıfır, saçak saçak dolaşıyor sokaklarda..annelik yakışmadı, hiç inandırıcı değil..Daha olgun,oturaklı,saçı başı derli toplu,altında kot pantolon olmayan bir oyuncu tercihimizdir..

Mustafa 5 yıl önce

Bir bölüm seyrettim; ülke veya şehir hakkında kötü algı yaratma açısından çukur bir, bu dizi iki. muhtemelen bunlara benzer başka daha ne rezil diziler vardır. RTÜK SİZ NE İŞ YAPARSINIZ.?

Toplam 1 beğeni

NEYSE HALİN 5 yıl önce

Hani derler ya neyse halin çıksın falın. Ülkenin yaşantısı neyse filmleri de öyle oluyor. hayatımızdan kesitler. Ülke bir film seti mübarek. Al kamerayı akşama kadar çek sabaha kadar seyrettir. Haber kanallarını izleyin film izlemeye gerek kalmıyor zaten. Niçin gocunuyorsunuz yaşantımızın gerçeklerinden. .. Herkes aynada kendine iyi baksın sonra çevresiini eleştirsin !

Toplam 1 beğeni

Murat 5 yıl önce

Gaziantep bana uzak olsun da....

Toplam 1 beğeni

Ecdad 5 yıl önce

Istanbulda geçseydi kimse şikayet etmezdi herhalde. TURKIYEMIZIN her tarafı cennet...insanlarımız pırlanta...kimseye tecavüz etmez...çocuklara sulanmaz..namus davası gütmez...aile onayı ile kadınlar katl edilmez...falan filan...güllük gülistanlık...

Toplam 4 beğeni

Gaziantep 5 yıl önce

Yav şu memlekette ahlaklı dizi çekmek çok mu zor?

Toplam 17 beğeni

zafer 5 yıl önce

İsabetli bir karar,reiting uğruna kültürel değerlerin saptırılması ve yanlış algılamaların oluşmasını önlemek gerekiyor.

Toplam 10 beğeni