Muhterem Nur: 'Keşke onu hastaneye götürmeseydim...'

BİR YORUM YAPIN 8

hakan 5 yıl önce

Allah rahmet eylesin. sevilen bir insandı, gerçek bir sanatçıydı. kimsenin ekmeğini çalmadı, kimsenin hakkını ötelemedi. kimsenin üç kuruşuna tenezzül etmedi. kendi menfaati için fukarayı satmadı. şerefli bir şekilde öldü. halkı da onu bağrına bastı. Allah gani gani rahmet eylesin.

Yücel 5 yıl önce

Baba gibi adamdı . Yanlışları doğruları onun defterinde yazılı biz bilemeyiz. Allah merhametiyle muamele eylesin .

Toplam 1 beğeni

izmir-dobracı 5 yıl önce

kadere ram olacaksın

Toplam 3 beğeni

AHMED 5 yıl önce

Allah sabırlar versin inşaallah, ayrılık ve firak zordur. Ancak iman penceresinden bakacağız. Çünkü herkes ölecek ve ölüm hiçlik değildir. Ölüm dostlara kavuşmaktır. Tabiiki ehli iman için

Toplam 11 beğeni

AHMED 5 yıl önce

Kadın ve erkek ortasında gayet esaslı ve şiddetli münasebet, muhabbet ve alâka, yalnız dünyevî hayatın ihtiyacından ileri gelmiyor. Evet, bir kadın, kocasına yalnız hayat-ı dünyeviyeye mahsus bir refika-i hayat değildir. Belki hayat-ı ebediyede dahi bir refika-i hayattır.

Toplam 10 beğeni

AHMED 5 yıl önce

ehl-i iman için ölüm, vazife-i hayat külfetinden bir terhistir. Hem dünya meydanındaki imtihanda, talim ve talimat olan ubudiyetten bir paydostur. Hem öteki âleme gitmiş yüzde doksan dokuz ahbap ve akrabasına kavuşmak için bir vesiledir. Hem hakikî vatanına ve ebedî makam-ı saadetine girmeye bir vasıtadır. Hem zindan-ı dünyadan, bostan-ı cinâna bir davettir. Hem Hâlık-ı Rahîminin fazlından, kendi hizmetine mukabil ahz-ı ücret etmeye bir nöbettir. Madem ölümün mahiyeti hakikat noktasında budur; ona dehşetli bakmak değil, bilâkis rahmet ve saadetin bir mukaddemesi nazarıyla bakmak gerektir.

Toplam 9 beğeni

Mesut 5 yıl önce

Kopyala yapıştır yapıp burada bize ilahiyat profesör gibi kelime yapma önce ne yazdığını kendin anla..

Toplam 0 Beğeni

KÜBRA DEMİRCİ 5 yıl önce

Ağla