Acun Ilıcalı'dan dava düştü haberlerine jet yanıt geldi!

BİR YORUM YAPIN 16

Ahmmmmm 4 yıl önce

Evde kocası işten gelse çocuğu okuldan gelse yemek yapmazlar burda medyatik olalım diye de elinden geleni yaparlar.ne hale düştük aile hayatı bitti.

Ayfer 4 yıl önce

Yemekteyiz şhov tvde başladı bir ara ünlüler yarıştı hatta çok güzel hareketler 1 de skeci yapıldı ayrıca Zuhal de gelinler yemek yapıyor kaynanalar puan veriyor obüründe misafirler reyting iyi olsaydı dava açılucak mıydı ozaman magazin programları moda yarışmaları üstelik bu yenisi foks tvye benziyor evlilik programları hepsi kopya oluyor

Ercan kilic 4 yıl önce

Acun bey çok yanlış dava 2 program çok farklı programdır 2 sinide yabancı dilde ısladım çok farkı var benzerliği 0 inanın Zuhal hanım çok haklısınız rusyadegi u programı her gün izliyorum dürüst olun iki programide farklı belkide insanlar biraz kendini yabancı dil örenmek lazım dil bilan insan hiç bir konuda yanılmaz inanın boş tartışma

Mustafa 4 yıl önce

Bunlarin ikiside okadar önemsiz ki benim icin haberi okumadan yorum yazdim

Toplam 7 beğeni

taseron 4 yıl önce

aynen ya kardesım allah8ına kurban ya

Toplam 3 Beğeni

Samsun ozel 4 yıl önce

Öyle ise dava yı neden kaybetti zuhal hm.

Toplam 2 beğeni

Anka 4 yıl önce

İnsanlar gelişme ilerleme adına tartışırken bizim milletimiz bu tür gereksiz milleti aptallaştırıp bencilliğe sürükleyen proğram benim tartışması yapsın butür yapımların hepsi kalkar umarım

Toplam 7 beğeni

uCube 4 yıl önce

Acun Ilıcalı formatı para ile almış olabilir, Fox Tv'de parasını ödeyerek o formatı satın almış olabilir, bunda ne var yani çekememek arkadaş. Kardeş kardeş kazanın işte, isteyen istediğini izler. ;)))

Toplam 4 beğeni

Haluk 4 yıl önce

Bazı insanlar kendi hırsızlıkları 'ni görmez başkalarına hırsız der. Igneyi önce kendine sonra başkalarına batırmak lazım bence.

Toplam 3 beğeni

Murat 4 yıl önce

Televizyonun devri bitmek üzere zaten yeni nesil televizyon falan seyretmez. Her şey artık internet

Toplam 5 beğeni

eren 4 yıl önce

Acuna biri dur desin her şeyin sahibi kendisi sanıyor çakma medya patronu

Toplam 3 beğeni

kaldiris 4 yıl önce

önce bilgilendir kendini sonra yorumla. acun direk dedi zaten dis ülkenin ama ben ordan programi yapabilirim diye onlardan formati satin aldim diye. fox bes kurus vermeden yapdi bu isi.bellesciler. zaten mahkemede cikdi hersey ortada

Toplam 2 Beğeni

mustafa 4 yıl önce

bu yemek programlarında nimet ile alenen dalga geçiyorlar önlerine konan nimeti beğenmedim , yok damak tadıma uygun değil diyerek bir lokma ekmeğe muhtaç insanlara adeta zulüm yapılıyor.Önlerine konulan yemekleri beğenmediklerini söyleyen kokoşlar inşallah bil lokma ekmeğe muhtaç hale gelirsiniz.

Toplam 17 beğeni

BİZce 4 yıl önce

Bütün dünyada, insanlar eğlence olsun, hoş vakit geçirelim diye TV programı izlediğini sanıyor ama aslında Siyonist küreselciler tarafından düzenli olarak formatlanıyor, insani değerler yeryüzünden siliniyor. Toplumların kendi kadim kültürleri silinip bunun yerine bencillik, yalancılık, çıkarcılık gibi sonunda insanları yalnızlaştıran ve ruh hastası haline getiren bir kültür yerleştiriliyor. "Dünyanın en büyük format şirketi ITV" bunlardan sadece biri. Maalesef Acun da buna alet oluyor. Eğlenerek güle oynaya dönüştürülüyorsunuz.

Toplam 26 beğeni

mine elbistan 4 yıl önce

Butun dunyada ,almanyada bu programlar var. bizdeki gibi deyil.cok duzgun ve seviyeli.kimse demiyor onlara boyle yapin diye.biz herseyin suyunu cikardigimiz icin malisef ,hep kavga ve asaliyarak reyting anlayisi oldugundan,.rutuk bence yanlis cezalar veriyor ,sigarayi buguluyor .onun yerine butun siddet iceren dizler hakaret iceren programlara ses yok .hep bir yereleri suclamakdan vazgecip kendi kapimizin onunu pisliyi temizleyelim .

Toplam 1 Beğeni

adil poyraz 4 yıl önce

cok dogru.. eskiden "super baba", "bizimkiler" vs insani degerleri vurgulayan aile dizileri seyredilirdi, simdilerde mafya dizileri, kim kimi nasil aldatmis, yalan dolan entrika dizileri ile buyutuluyor cocuklarimiz.

Toplam 8 Beğeni