Streç film sararak nasıl zayıflanır? Evde kolay göbek eritme

BİR YORUM YAPIN 16

Xedice 1 yıl önce

Merhaba, elma sirkesini vucudun her hangi bir yerine uygulaya bilir miyiz yoksa sadece karın bölgesine mi uygulamalıyız ?

Darth Vader 3 yıl önce

Aşırı zayıflayıp vucudunuz erkeğe benzıyor. Kadın dedığın kıvrımlı hatlara sahıp olmalı. Ötekı turlu erkekten farkı yok.

Toplam 3 beğeni

Türkiye 4 yıl önce

Çoğu insanın kilo veremesinin en büyük sebep ödem , triod hormonları harekete geçmediği için kilo kolay verilmiyor.Bunun için bol sulu besinlerle beslenmeli salatalık , karpuz gibi öğün aralarında mutlaka kalorisiz atıştırmalık yenmeli meyve , 1 bardak ayran kase yoğurt gibi bağırsaklar sürekli aktif olmalı ve en sık yapılan hata sadece diyet değil spor da yapılmalı işte adam ne yerse kilo almıyor diyoruz ya trioid hormonları harekete geçtiği için sporla artık bu oluyor.Kilo verdikten sonra sporu bırakma haftada en az 2 gün spora ayır vücudun dinç kalsın.

Toplam 5 beğeni

hemmet 4 yıl önce

Bunlar iyice sapıtmışlar.

Toplam 5 beğeni

ayhan 4 yıl önce

formul: 1- fazla yemeği azalttım günde iki ogune düşürdüm 2- protein ağırlıklı beslendim karbonhidratı kıstım 3- kısa mesafeleri yuruyerk gidip geldim 4- asansör yerine merdiven tercih ettim 5- günlük su tüketimini dengeli bir sekilde arttırdım Sonuç: 110 kilodan 79 kiloya düştüm hem de sadece üç ayda. Tedavi gördüğüm doktor bile hayret etti ayni formülü ona da verdim..

Toplam 24 beğeni

vay be arkadaş 4 yıl önce

sadece burnunuzdan nefes almıyorsunuz ,derinizdeki gözeneklerden de oksijen alırsınız ve o gözenekler fiziksel ve kimyasal işlemler yapar ..şimdi bunu görelim elinize ayna alın ve burnunuzu 2 parmağınızla sıkın ve ordan kimyasal gözeneklerden yağ çıkdığını göreceksiniz aynı şeyler tüm vucudunuzda var eyer siz streçle vucudunuzu 2 dakka kapatsanız en az kansere davetiye çıkarırsınız şu böle saçma sapan şeyldn uzakdrun

Toplam 2 beğeni

bediratak 4 yıl önce

Arkadaşlar yemeği günde 2 öğüne düşürün ve ekmek yemeyin bu kadar emin olun tığ gibi kalırsınız

Toplam 7 beğeni

OSMAN ŞENTÜRK 4 yıl önce

Terleme ile yağ yakılmaz sadece dehidrasyon artar o da su tüketince tekrar tamamlanır.

Toplam 2 beğeni

zafergülten 4 yıl önce

evden dışarı çıkmadığınız vakit -sinameki- kaynatıp için. sinameki birçok zayıflama ilacında var olan bir bitki.sindirim sistemini hızlandırıp,yediklerinizi çıkarıyor.

Toplam 3 beğeni

vay be arkadaş 4 yıl önce

sinemaki bitkisi ishale yol açar eyer çok miktarda kullanırsanız bağırsaklarınızdaki tüm yararlı bakterileride dışarı atmış olursunuz ve sonra o bakterileri asla geri kazanamassınız ve zamanla kolon kanseri olursunuz arkadaşlar saçma sapan tavsiyeler vermeyin en gzel tavsiye Peygamber efendmizden doymadan kalkmak mideyi 3 ayirmak hava su yemek bol bol yurumek dengeli beslenmek bitti

Toplam 3 Beğeni

Erva 4 yıl önce

Bogazinizi tutun şeker kızartma yemeyin strec filmden medet umacaginiza cildi tahriş eder bu sicakta

Toplam 8 beğeni

hassan 4 yıl önce

"vay be arkadaş" herkese yorum yetiştirmekten detayları karıştırmış. yinede bu yorumun hariç sana katılıyorum.

Toplam 0 Beğeni

vay be arkadaş 4 yıl önce

kış ayındayız çok çok sıcak terledikde

Toplam 0 Beğeni

nuri 4 yıl önce

yahu yemeğe dikkat etmek ve spor yapmak bundan daha kolay. bunu deneyenler bence komik

Toplam 5 beğeni

Dolapdereli Sabri 4 yıl önce

Onu bunu sarmaya gerek yok, yediklerinize dikkat edin, spor yapın, mekik çekin, göbek falan kalmaz.

Toplam 8 beğeni

Papatya 2 yıl önce

Uzmanlar söylüyor.Mekik ile göbek erimez. Mekik sadece karın kaslarının ortaya çıkmasını sağlar. Ekmek yemeyin,gunde 3 litre su için,yürüyüş yapın ya da koşabiliyorsanız koşun. Işte bukadar !!! Ben günde 3 litre su içiyorum. Her gün aralıklı da olsa koşuyorum ve daha sonra da yürüyorum. Her gün toplamda 400 ile 500 kalori yakıyorum ve 10 bin adımı çoktan geçiyor. Tek derdim göbeğim. Kilom 50.5

Toplam 0 Beğeni