Orhan Gencebay: Eleştirinin de bir adabı var

BİR YORUM YAPIN 24

Guller 5 yıl önce

Kimse kimsenin görüşünü kabul etmek zorunda değil . Kimse kimseyi ikna etme hakkına sahip değil. Herkes birbirinin görüşüne saygı duymak zorunda.

Toplam 1 beğeni

Erdogan 5 yıl önce

Orhan-gencebay çok doğru söylemiş düşünün teröris ler malesef meclise kadar girdiler ve bunlara destek verenler de vatan sevgisi oldugunu düşünmüyorum

Toplam 2 beğeni

kaptan 5 yıl önce

ORHAN gencebay COK dogru bir söylem yapmis bencede devlete hakeret eden sanatci bozuntulari na hic bir sekilde TV kanallari dizi sahne vs de yer verilmemeli yunan a gitsin cakal sürüleri sanatciliklarin a orada devem etsinler

Toplam 4 beğeni

Nevzat 5 yıl önce

Çok doğru söylemiş hatta bunlar Cumhurbaşkanımız için de geçerli. Cumhurbaşkanı seçilinceye kadar bir partinin lideridir ancak seçildikten sonra Ülkenin tamamının Başkanıdır herkesin saygı duyması gerekir. Ona hakaret etmek devlete millete hakaretle eşdeğerdir. Bu itbarsızlaştırma kampanyasının başını ise Kılıçdaroğlu çekmektedir.

Toplam 6 beğeni

yerli oto moto 5 yıl önce

Helal olsun orhan gencebay. Hangi görüş olursa olsun yerli milli olmayı bilmeli. Bir siyahi amerikalıyım diye öğünebiliyorsa. Bizdeki aydınlar dernek sanayici sivil toplum vs partilerde yerli milli her şeyin oluşumuna tam destek vermeli.

Toplam 3 beğeni

erdogan 5 yıl önce

devlet bana sahip cikarsa bende devlete sahip cikarim

Toplam 0 Beğeni

Asım 5 yıl önce

İşte günün, Hatta Yılın Sözü... Aynen, teröriste destek vermek ne demek yahu? gitsin kendine uygun Mağara bulsun içinde otursun.

Toplam 2 beğeni

kazdağlı yörük 5 yıl önce

Doğru söze ne denir orhan baba ,sizin gibi sanatçılara ihtiyacımız var.

Toplam 3 beğeni

metin 5 yıl önce

orhan baba dogru soylemis devletten faydalanan daha çok şikayetçi oluyor

Toplam 5 beğeni

misafir 5 yıl önce

Allah a saygı göstermeyenlere nimet veriyor Allah. Allahım sen ne büyüksün

Toplam 1 beğeni

EyAhmak 5 yıl önce

ALLAH, O ki mutlak hakimdir, imtihan edici ve es-Sabûr ismi ve sabirlilarin en hayirlisi ve en sabirli olani. Günahkar kullarını cezalandırmakta acele etmeyen, onların kendisine dönüşü için zaman tanıyan demektir. Senin anlayacagin vakvak lisaniyla belirteyim. ALLAH cc o cahil saygisizlara CEHENNEMINde ebedi agirlamak icin zaman ve nimet veriyor!

Toplam 2 Beğeni

Siirtli 5 yıl önce

Böyle sözlere çok ihtiyaç var orhan abi. Allah TC ne Bayrağımıza sancağımıza Devletimize Zeval vermesin. yaşayıpta sevmeyen cehennemin dibine gider inşallah.

Toplam 4 beğeni

ACI GERÇEKLER 5 yıl önce

Doğru Söze NE DENİR... Millet aynı düşüncede Lakin sesimizi duyan YOK...

Toplam 4 beğeni

Vatandaş 5 yıl önce

Devletine saygı duymayan her fırsatta ülkesini dışarıya şikayet edenlere de saygı duymuyorum.Beğenmeyenler lütfen bu ülkeden o çok sevdikleri ülkelere gitsin.

Toplam 3 beğeni

vatandas 5 yıl önce

Kesinlikle katılıyorum. Devlete askerlik yapmayanlara da bir takım sınırlamalar gelmeli.. Memur olamama ,Hastanelerden ucretsiz yararlanamama gibi..Birileri canlarını ortaya koyacak diğerleri para verip askerlikten yırtacak. zaten paralı askerlik yapanın parası var demektir.

Toplam 1 beğeni

ali 5 yıl önce

ON Numara yorum. budur işte

Toplam 2 beğeni

Türkiye Fatihleri 5 yıl önce

1. Helal sana Orhan Baba.Sonuna kadar katılıyorum.40 Senedir Almanyada yaşayıp 40 seneden beride Vergi verdiğim halde Biz yabancılardan beklenen hep alman gibi düşünüp Alman gibi hareket etmemizdir.Aksini düşünenin vay haline.

Toplam 1 beğeni