Canan Karatay'dan modern buğday uyarısı

BİR YORUM YAPIN 14

canan 5 yıl önce

Canan hanım vatandaşı değil, bu sağlıksız üretilenlere izin verenleri, denetlemeyenleri uyarsanız daha doğru olmaz mı? Vatandaş uzman olmak zorunda mı?

zafer gülten 5 yıl önce

Canan Hanım ,iyi hoş diyorsun belki ama millet halk ekmek satış yerleri önünde ucuz ekmek alabilmek için kuyruklara giriyor,yani anlıyacağın yiyeceğin sağlıklısını değil,UCUZ unu arıyor ve alabiliyor. bugün ülkemizde marketlerin dükkan önüne koydukları bozulmuş çürük sebze ve meyveleri toplayıp yiyenler var Canan Hanım. sen milete nasıl ucuza karnını doyurabilir onu anlat.

Toplam 2 beğeni

Huriye Yücel 5 yıl önce

Siyes bulguru diyor (genetiğinle oynanmamıs bulgur)

ccc 5 yıl önce

İnsanlar için şifa olan bal nasıl yenmelimi yoksa yenmemeli mi hocam geçen bir gastro arkadasımla konustum herkesin miğde bağırsak sorunu başladı dedi Allah yardımcımız olsun

Toplam 1 beğeni

Hatice 5 yıl önce

Yenmemeli belkide o yüzden ki şimdi organik bal da yok. Ama un şeker konusunda katılıyorum canan hanıma.

Toplam 0 Beğeni

fatih 5 yıl önce

canan teyzem ne söylüyorsa doğru söylüyor...

acasca 5 yıl önce

Modern cüce buğday biraz bana garip geliyor. Bu bitkinin genetik hastalıklardan arındırılmadığını ve besin kaynağının değiştirildiğini, buna bağlı olarak da hastalıkların ortaya çıktığını düşünüyorum. Hastalıklar varsa ondan olabilir.

Toplam 2 beğeni

İzmirli.Uzm.Dr. 5 yıl önce

Bugün kullandığımız buğday zararlı, öyle mi? Pekiyi "çiğ köfte çok faydalı, bol bol yiyin" diyor aynı kişi. Çiğ köftenin % 99'u bulgur, yani buğday. Buradan bile anlayamıyorsa insanlar tutarsızlıkları, ne diyelim. Nefse hoş gelen şeylere inanmak istiyorlar demektir, hepsi o.

Toplam 5 beğeni

Gönül doktoru 5 yıl önce

Bulgursuz köfte yapanlarda var

Toplam 0 Beğeni

Gerçekler 5 yıl önce

Yiyebildiğiniz kadar yumurta yiyin de demişti, birkaç ay önce bir Onkoloji Profesörü günde 3 yumurtadan fazlası erkeklerde prostat kanseri yapıyor dedi, orta yaşlarda 2 yumurtadan fazlası, 50 yaşından sonra ise 1 yumurtadan fazlası %100 kanserojendir dedi.

Toplam 1 Beğeni

burak 5 yıl önce

nefse hoş gemekle ne ilgisi var? et faydalıdır derken nasıl ki en organik , dağda bayırda gezen hayvanın eti en faydalısı oluyorsa ; balık faydalıdır dediğinde , ağır metaller içermeyen deniz balığı en faydalıysa , çiğköfte de genetiği ile oynanmamış bulgurla yapılabilir... bir insan bi şey söylediğinde acaba neyi doğru söylüyordan çok , acaba neresinde yanlış bulurum da karalarım derdindeyiz. el insaf...

Toplam 2 Beğeni

Fatih 5 yıl önce

Hocam bir de lahmacun yiyin diyor bu doktor hanımefendi. lahmacunda neler olduğunu bilmiyor olabilir mi acaba?

Toplam 2 Beğeni

fatih 5 yıl önce

aman bi açık bulmuşsun yüklen oradan, sayın uzman dr um siz ve sizin kimyasal ilaçlarınız bizleri iyileştirmiyor, hastalıklar katlanarak çoğalıyor... ne varsa canan karatay ve aynı görüşteki hekimlerde var...

Toplam 2 Beğeni

Huriye Yücel 5 yıl önce

Siyes bulguru diyor.

Toplam 1 Beğeni