Mehmet Ali Alabora hakkında yakalama kararı çıkartıldı

BİR YORUM YAPIN 30

incili çavuş 5 yıl önce

merak ediyorum. acaba sevgili memoli fransada sarı yelek giymeye cesaret edebildi mi?

Toplam 5 beğeni

HalitBinVelit 5 yıl önce

Türkiyeyi satmaya kalkan Yıkmaya bölmeye kalkan Geziciler Muhakkak hesap verecekler! öyle kaçmaklada kurtaramayacaklar! 5000 Yıl önceki Troya,nın intikamını Fatih Sultan Mehmet Han ile alan Türk Milleti tek bir Türkde kalsa ihaneti yıllar geçsede unutmaz!?.

Toplam 10 beğeni

Eskişehirli 5 yıl önce

Tam 6 senedir tablet bilgisayarımda masa üzerinde haber 7 dosyası var ve ben her gün düzenli olarak takip ederim. Size gönderdiğimiz yorumları muhakkak inceliyorsunuzdur ve öyle yayınlıyorsunuzdur. Ben devamlı kimi kamusal konularda yorum ve eleştiri yapıyorum. Sizler milletin ve de devletin yanında olan manevi değerleri olan ülke sevgisi nedir bilen haber 7 teknik heyeti yorumlarımızı görüp kamu adına niye yetkililere seslenmiyorsunuz.

Toplam 3 beğeni

zafer42 5 yıl önce

Bakin bunlara,bizim sevdigimiz sanatcilarmis,Güya Hainlermisde haberimiz olmamis,eeeeehh Ama RTE nin yaptirdigi yollardan Tünellerden ilk gecen bunlar,yazuklar olsun size,cogunu TV de filimlerde görünce prim vermiyorum,direk ceviriyorum.

Toplam 9 beğeni

latif 5 yıl önce

herif kendini biliyor gezide olaylar yatismaya baslayinca direk kacti gitti baska kacan yok sanirsam

Toplam 9 beğeni

Türk eri 5 yıl önce

Sadece alaboramı o resimdekilerin alayını atacaksın içeri ibreti alem için vereceksin 50 yıl cezayı bi alaboramı

Toplam 13 beğeni

TR - Delüler 5 yıl önce

ingiltere kraliyet ailesinden üstün Liyakat nişanı alan alaboranın babasi ingiliz vatandaşı ve Milyar dolar zengini ...

Toplam 5 Beğeni

CEMİL 5 yıl önce

resimdeki diğer insan müsvetteleride yakalanmalı

Toplam 12 beğeni

cezmi 5 yıl önce

gezi olaylarının devlete ne kadar maliyeti varsa hepsi alınsın bunlardan, maçtan sonra 2 cam kırdık diye bizlerden emniyet olarak para alınmıştı haklı olarak seve seve ödemiştik kamu malına zarar verdiğimizden bunlar ortalığı savaş haline getirdiler ülkeyi kaosa sürüklüyrlardı en fazla cezalar verilmeli.

Toplam 13 beğeni

Tarih Gezgini 5 yıl önce

ben diyorum'ki sadece bu sözde Türk Atatürkçü görünümlü özde ingiliz vatandaşı olan kişi ile beraber gezi terörüne katılan bütün ünlü ünsüz olanlara olayların ilk günü ile son bittiği güne kadar ne kadar Maddi zarar yapıldıysa kuruşuna kadar bunlardan Misli Misli alınmalıdır.,yoksa ben hakkımı helal etmiyorum bu kadar ellerini kollarını salaya sallaya dolaşmamaları gerekir.,bu gezi Çapulcu tayfası HAİNLİĞİ başka batı ab ülkesinde yapsınlar vallahi,de billahi,de nefes aldırmazlar belki,de yarısını ortadan kaldırmışlardı

Toplam 13 beğeni

recep onceler 5 yıl önce

bunlar ne sanatçısı beee.bunlar tesmen terorist.vatan hainleri.bu ulkenin suyunu iç.ekmegini ye,havasini solu sonrada hainlik yap.allah bunlara caresiz dertler versinde gunlerini görsünler bakalim.bunlarin tamamı soytari

Toplam 9 beğeni

mtn 5 yıl önce

ben anlamıoyrum sosyalizim diye yırtınıyolar amerikada milyon dolarlık villalar alan adamlar cebinde 10 lira olmayan adamları gaza getirip oradan çkıp gidiyolar...mal bunlar.hadi paylaşsanıza milyo dolarlarınızı halkla..

Toplam 7 beğeni

memo-se 5 yıl önce

Herkes yaptığıla kaldı, İdam şart.

Toplam 6 beğeni

Ercan 5 yıl önce

Vatanıma bölmeye kalkan ne kadar hain varsa cezasını çeksin.

Toplam 1 beğeni

fırat kalkanı 5 yıl önce

diğer sorosçular duruyor hala onlara sıra ne zaman gelecek.

Toplam 2 beğeni

AÇI 5 yıl önce

Şimdi bunu yakalayıp güzel bir alabora etmek lazım

Toplam 6 beğeni