Canan Karatay'a şok! O sözleri sonrası harekete geçildi...

BİR YORUM YAPIN 18

hatice 5 yıl önce

kataya kurban olsunlar, edison kadar kıymetli nevton kadar gerçekçi ama karşıdakiler yılan gibi sinsi ve haşerat kadar tiksindirici dünya tapıcıları vede makam düşkünü diplomalılar bilmeliki insanlığın diploması yok ,dünya böylesiller yüzünden yaşanılmaz hale geldi ,gölğe etmeyin başka ihsan istemiyoruz.

TALHA 5 yıl önce

Hocamızın sonuna kadar yanındayız,doğruları konuşmak rantçıların işine gelmiyor,vegan diyip budist tarzı yaşama iktiriliyor insanlar,Müslümanlar uyanık olun

Toplam 6 beğeni

Terazi 5 yıl önce

Bu veganlık sadece biyoloji ile alakalı değil... BUDİST inanca göre yönlendiriyorlar

Toplam 6 beğeni

DOLUNAY 5 yıl önce

kadin dogru söylemis, benim bir yakinim iki senedir vegan yasiyor ve gittikce budizm hayat felsefesini uygulamaya basladi. Konusmakta pek kar etmiyor kendine Allah islah etsin

Toplam 5 beğeni

zafer gülten 5 yıl önce

aslında veganlığın bir sınırı olmalı,hadi büyümeden yavruyken kesiyorlar diye kuzu ve körpe piliç yeme. ama büyümüş ,serpilmiş koyun ve tavuk ye.en azından hayvana bir zarar verilmeden elde edilen sütünü,yumurtasını ye.hiç hayvansal ürün yememek ne oluyor,bir nevi akıl hastalığı gibi birşey.

Toplam 4 beğeni

yunus 5 yıl önce

Günümüz koşullarında vegan olmak ömrü uzatır neden biliyor musunuz;ne et doğal ne süt nede yumurta,bal,süt,yoğurt.En iyisi yememek. veganlar çok zeki bu konuda.Akdeniz usulü beslenen hayatta kalır. Veganlığı bırakın yediğimiz pirinçte bile kimyasal var Çin'den geliyor.

ahmet 5 yıl önce

İsa Bey; Davut Bey haklı günümüzde bitkilerde de GDO lu ürün sorunu yok mu? O halde Yunus beyin et süt doğal değil demesi yanlış çünkü günümüzde bitkilerde artık 100 yıl önceki bitkiler değil. Yunus bey kendini tekzip etmiş Çin'den gelen pirinçte de kimyasal var demiş, kendisi itiraf etmiş. O halde tüm gıdalar sorunlu. Ancak dikkat edin sadece et yememek değil veganlık. Süt yumurta hatta arıların bitkilerden topladığı bala bile karşılar. Dolayısıyla bu iş bir proje Eylül ayında Fransa'da kasaplara fiziki saldırı bile yaptılar. Hani çok hümanisttiler. Hayır tüm marjinal anlayışlar gibi saldırganlar.

Okuyucu 5 yıl önce

Merak etmeyin herkes bir gün ölür. Kimin uzun kimin kısa yaşayacağını Allah bilir. Kimin sabaha çıkacağına garantisi varki? Saçma sapan tartışmalar.

isa 5 yıl önce

davut bey, 100 yıl önceki yiyeceklerle şimdikilerin besleyici özelliği aynımı ki efendimizin zamanındaki hayvanlara gittiniz. arkadaş doğal değil demiş bu da doğru.

Davut 5 yıl önce

Bu toplumları pasifize etmek için uydurulmuş bir safsata. Hz. Muhammed ve Sahabileri ağırlıklı olarak etle beslenirlerdi. Ayrıca Peygamberimizin en sevdiği içecek süttü. Karatay hoca 1976-77 de G.Afrika da doktorluk yaparken ordaki ırkçı beyaz rejimin çoğunluk olan siyahların evlerine haftada 100 gramdan fazla hayvansal protein girişini yasakladığını söylüyor.Çünkü siyahlar pasifleştirilmek isteniyor.

SONUÇ 5 yıl önce

Allah'ın helal kıldığı besinleri kendinize haram kılmayın.

Toplam 9 beğeni

Mahmut Akar 5 yıl önce

Vegan nedir yahu! Basın gidin geldiğiniz yere..

Toplam 5 beğeni

fewrfsf 5 yıl önce

Vegan nedir anlamadım ki? Hayvan sevici midir nedir? Süt niye içmemeliyiz? Bal niye yememeliyiz? Haydi es geçtim onu. Sizin bebekliğinize dayanan psikolojik sorunlarınız mı var, yoksa yamyam mısınız? Sadece ot yiyerek ne kadar enerji sağlayabileceğinizi düşünemiyorum ama et yiyenden az olacağı kesin. Yapay hayvansal yiyecekler bile tüketmenin gözünüzde neden büyütüldüğünü anlayamıyorum. Yaşantınızın farklı bir biçimde şekillenmesini istediğiniz kesin.

Toplam 2 beğeni

Mustafa 5 yıl önce

Canan Hoca haklı. Kendisini destekliyorum. Vejeteryanlık, veganlık vb. beslenme şekli bir projedir ve toplumun sağlığı hedef alınmaktadır. Filmlerde konu edilmesi de reklam amaçlıdır ve yasaklanmalıdır.

Toplam 4 beğeni

Fırat 5 yıl önce

Aman hemen de alınmış veganlar. Kadın doğruyu söylemiş, hadi bana da dava açın. Sonra da B12 iğnesi yaptırmaya giderler

Toplam 3 beğeni

muyo 5 yıl önce

yine mahkemeden eli boş dönecekler veganmı meganmı herneyse işte onlar

Toplam 3 beğeni

Uzman.Dr. 5 yıl önce

Ona vejeteryenlik deniyor. VEGANLIK inancı, hayvansal hiçbir ürünü kullanmamak. Mesela vejeteryen et yemez ama, örneğin içinde süt bulunan bir sabunu kullanır. Vegan'lar onu da reddediyor. Hiçbir ilmi tarafı yok. Sahte bir felsefi inanış. Fıtrata da uygun değil. İnsan vücudu B12 vitamini için hayvansal gıdalara ihtiyaç duyuyor. E b12 vitamini alırız diyenler olabilir. Bu da felsefelerinin ne kadar tarihi dayanaktan da yoksun olduğunu gösterir. Allah, helal olanlarda bizim için şifa yaratmış. Başka türlüsü hayatla bağdaşmıyor, çakma filozofların istekleri ile yürümüyor gerçekler.

Toplam 24 beğeni

mert 5 yıl önce

ikisi bir birinden farklıdır. doğrusunu öğreniniz ayrıca vejeteryen diye bir kelime de yoktur. Uzman doktorlarımızın hali buy ise vay bizim halimize

Toplam 0 Beğeni