Çirkin eleştiriye Gamze Özçelik'ten yanıt geldi!

BİR YORUM YAPIN 23

Fadime çakır 4 yıl önce

Önce vatandaki fakir fukara göetilmeli daha sonra yurtdışındakiler .ülkemizde bırakın hayvanları birçok aç insan var

Toplam 1 beğeni

Bidost 4 yıl önce

Bu Selda alkor ne bağnaz ne ırkçı ne basit ne ilkel bi insanmış, yazık ki ne yazık. Bir de sanatçı demiyorlar mı...

Toplam 9 beğeni

Ahmet 5 yıl önce

Allah Gamze hanıma merhamet Edip ona merhamet vermiş. Merhametsizler bunu anlamaz.

Toplam 27 beğeni

Takdir 5 yıl önce

Gamze hanımı takdir ediyorum. Tv projesi olmasa da bos bos oturmuyor bir şekilde üretici oluyor dolaylı olarak, iyiliklere aracı oluyor. Ülkemizde bir sürü zengin var milyarder onlara diyebiliyor musunuz milyonları şuraya buraya yardım et diye. Kazanan kişinin tekelindedir nereye kime yardım edeceği. Böyle elestri yapanlar önce nasilsin diye insana yöneltilecek sorular sorsa daha şık olur. Kimin ne yaptığıyla değilde ben ne yaptım ne yapıyorum demeli insan. Iki sanrıda tanımam sadece gamze ozceligin herhangi bir kar almadan gönülle bu işe baş koymuş olması takdir edilesi bir çalışma benim açımdan.

Toplam 37 beğeni

Harun Türkyılmaz 5 yıl önce

İnsanlara yardım hayır işidir Allah (c.c) bunu herkese nasip etmez gamze kardeşimden Allah razı olsun kızın başına gelmeyen kalmadı yaradanın merhametine mazhar olmuş kapanmış birde hayır işlerinde koşuşturuyor ne mutlu ona rabbim hem muvaffak etsin yemde yâr ve yardımcısı olsun inşaallah

Toplam 58 beğeni

ERDOĞAN 4 yıl önce

Tam isabet. Gamze hm bir diziden begendiğim hanımefendi. ALLAH RAZI OLSUN YAPTIKLARI BU GÜZELLİKLER İÇİN ESKİLER DAHA MERHAMETLİ OLUR AMA ARADA BÖYLE SANATCILAR ÇIKIYOR ALLAH İÇİNE MERHAMET VERSİN GAMZE HANIM GİBİLERİNİ ÇOGALTSIN İNŞAALLAH AMİN

Toplam 27 Beğeni

Hkn 5 yıl önce

Gamze hanım o kadar uzun yazıp yorulacağına hoşt deyip geçseydiniz keşke

Toplam 48 beğeni

Fadime 4 yıl önce

Biraz edep kardeşim hoşt ne demek herkes düşüncesini söyleyebilir Evet önce kendi vatanındakileri sonra diğerleri bu kadar ,

Toplam 0 Beğeni

yorgun 5 yıl önce

Rabbim başta yaptığınız yardımları kabul ve makbul eylesin.Amin..Sayın Gamze hanım bırak havlasınlar.çünkü onlar kendilerinden başka yaşamları boyunca hangi yaraya merhem olmuşlar.İşte bu onların canını çok acıttığı için nefretlerini kusuyorlar.Rabbim seni bu yolda daim eylesin....Amin.

Toplam 34 beğeni

Ayşe 5 yıl önce

Gamze Özçelik bu ülkede belki de hiç bir sanatçının yapamadığını yapıyor.Takdire şayan gerçekten.Asıl hazmedilemeyen onun İslamî duruşu bence.Mesele sadece ve sadece zihniyet meselesi.Bir takım sanatçılar kendileri gibi düşünmeyen diğer sanatçıları yaptıkları işler ne kadar takdire değer olsa da olumsuz eleştirebiliyorlar.Ama ne hikmet ki kendileri eleştiri oklarını üzerlerine alınca çark ediyorlar.

Toplam 25 beğeni

ahmet sarmusak 5 yıl önce

selda hanım sanırım medyada geri kaldı gündeme gelmek için gamze hanımefendiyi kendine hedef seçmiş.gamza hanıma başarılar inş.

Toplam 10 beğeni

Yilmaz 5 yıl önce

Gamze hanim yolunuz acik olsun yaptiginiz yardimlari ALLAH kabul etsin tukenmis bitmis insalari muhattap almayin selam ve dualar.

Toplam 3 Beğeni

ccc 5 yıl önce

selda alkor sözde sanatçısın sen neyaptın aceba memlekete bir çivi dahi çakmamış biri olarak eleştiri hakkını kendinde nasıl görüyorsun edep yaahu!!!

Toplam 10 beğeni

bir ziyaretci 5 yıl önce

Allah senden razı olsun kardeşim, Rabbim yolunu açık etsin

Toplam 5 beğeni

ahmet 5 yıl önce

selda hanım sen yıllardır bu ülkenin ekmeğini yiyorsun, sen ne yaptın bu ülkede ki eksiklikler için. ha gamze hanıma bulunduğun tavsiyeleri kendinde uygulayabilirsin, kimse seni alı koymuyor bu işlerden.

Toplam 6 beğeni

Aydın 5 yıl önce

Allah rızasını hedef alarak yapılan işlerde görev alanların ahiretteki mükafatı büyük olacaktır. Bu yolda yürüyenlerin, yolda ayağına diken batmış veya ayağı takılmış düşmüş ne önemi var. Hedef Allah rızası olduğuna göre, karşıt düşüncede olanlara rağmen yola devam etmeli. İnşaallah Allah bize de bu gibi güzel işlerde ömür tüketmeyi nasip eder. Anlamayana söz söylemeye gerek yok kardeşlerim. Sabırlı olalım, Allah rızası için yapılan işlerinin zahmeti çok olur. Kem söz sahibine aittir.

Toplam 4 beğeni

yasin 5 yıl önce

Gamze hanım Allah yar ve yardımcınız olsun güzel bir yola girmişsiniz..bundan sonrası da hep güzel olsun :)) kimi kimseyi dinlemeyin siz istikametinize bakın... gerisi boş zaten...

Toplam 3 beğeni

lkmn 5 yıl önce

tebrikler

Toplam 3 beğeni