Halsizlik neden olur ve belirtileri nelerdir? Halsizliğe iyi gelen besinler...

BİR YORUM YAPIN 6

Afyok03 3 yıl önce

Asgari ücretle evi zor geçindiriyoruz, 2 haftadır pazara çıkamadım, siz akşam yemeğinden sonra kuruyemiş yiyin diyorsunuz, hayat size güzel.

Toplam 9 beğeni

Gülendal Sari 3 yıl önce

Cok haklisin kardesim, ben avrupada yasiyorum burada bile cok zor gecinmek . Allah cümlemizin yardimcisi olsun . Selamlar

Toplam 1 Beğeni

Vatandaş 3 yıl önce

4 kişilik aile bir ay akşam yemeklerinden sonra bir avuç kuruyemiş yesin, altı ay belini doğrultamaz. Olacak olan budur.

Toplam 9 beğeni

ramazan arıcı 3 yıl önce

evet kuru yemiş faydalı, ama yeme zamanına dikkat bunlar hazmı zor şeyler, akaşam değil öğleden önce yemeli. yoksa bütün gece kabus görebilirsiniz.

Toplam 1 beğeni

Hasimato.com 3 yıl önce

Halsizlik, kilo alma, unutkanlık, aşırı üşüme, tiroid hormonu yetmezliğinin (hipotiroidi) işareti olabilir. Tiroid hormonu eksikliğine en sık yol açan hastalık, kronik tiroid iltihabı'dır (Haşimato tiroiditi). Kanda TPOAb yüksekliği ve ultrason ile teşhis konur. Son senelerde selenyum ve çörek otunun bu hastalık üzerinde çok etkili olduğu ispatlanmıştır.

Toplam 4 beğeni

Hormonlar İçin 3 yıl önce

Cam şişedeki bir litre suya yarım çay kaşığı Boraks atın. Çocuklar hariç biz her gün bir bardak içiyoruz. Bu konuyu araştırın ve sorunlarınıza son verin.

Toplam 1 Beğeni