'Cenneti' andıran Hamidiye Cami nerede? Hamidiye Cami içi fotoğrafları

BİR YORUM YAPIN 9

VatandaŞ 4 yıl önce

Evet değişik olmuş, Kırşehir'e gidenler orada birde Cacabey Camii var, çook eskiden yapılmış, dış minare sütunları füze şeklinde, sanırım medrese olarakta kullanılmış ve uzay ilimleri verilmiş, ziyaret edenler daha doğru bilgiler alabilirler, etkileyici bir tarihi var.

Toplam 1 beğeni

yaman 4 yıl önce

İslami açıdan uygun değil namazda Allaha yönelip ibadet etmek gerekir. Bunu görmek için geliyor insanlar vd dikkat dağıtıcı

Toplam 2 beğeni

YÜKSEL E 4 yıl önce

En önemlisi, mimar Peygamberimizin mücizesi olan ayın ikiye bölünmesini tasvir etmiş, resm eylemiş tavandan asmış farketmemişsiniz..

Bilal Yücel 4 yıl önce

dinen uygun değil , canlı siluetinin olduğu yere rahmet melekleri gelmez. Buradaki kilit nokta canın sadece ALLAH tarafından verilebileceğidir. Camiler sade olmalı ve sadece ALLAH a karşı yapılan ibadete odaklanılmalıdır.

Toplam 1 beğeni

adil 4 yıl önce

canlı ne var? ağaç tasviri mi? açık hava camileri de gördük biz. 5-6 yıl önce Ramazan çok sıcak yaz günlerine geldiğinde yani biz camide namaz kılamıyorduk. klima çarpıyor, açmasan insanlar bunalıyordu. hoca müftüden izin alarak çim ekili bahçeye halılar serilerek bize namaz kıldırmıştı. heryeri ağaçlık, gül bahçesi şeklinde güzel bir bahçeydi ve huzurla kılınan namazlar vardı. bilemiyorum ama hocalarımız yorumlasın...

Toplam 1 Beğeni

MİSAFİR 4 yıl önce

Dinen niçin uygun olmasın? Kaldı ki kimse canı verme niyetinde değil. O zaman cep telefonundan fotoğraf çekmeyelim. Çünkü sizin düşüncenize göre canı (haşa) cep telefonu mu veriyor?

Toplam 1 Beğeni

tunctunc 4 yıl önce

Güzel farkli bir ic dizayn ama cennetten cok bizim beledediyenin aile bahcesine benziyor..

Toplam 3 beğeni

Kuzgun 4 yıl önce

gören de derki bu cenneti görmüs

Toplam 0 Beğeni

Mümin 4 yıl önce

Güzelmiş emeği geçenlerden ve vesile olanlardan YÜCE ALLAH(C.C)'ımız razı olsun

Toplam 4 beğeni