Bir bardağı tüm vücudu temizleyen: Kefirin faydaları nelerdir? Kefir suyu içmek ne işe yarar?

BİR YORUM YAPIN 6

Nail 3 yıl önce

yiyeceklerdeki alkol farklı o zaman sen kolanyada kullanma sirke de kullanma alkol sarhoşluk verip aklı başından aldığı için kefir içip sarhoş olan gördünmü bilmeden yorum yapmayın

Toplam 1 beğeni

zafer gülten 3 yıl önce

itiraz ,dinimizde insan sağlığına zararlı şeyler haramdır,sağlığa faydalı ve yararlı şeyler değil,kefirin içindeki olkolü hesap edersen ,portakal,mandalin ve limonun kabuğundada olkol var,birçok meyvedende şarap yapılıyor. yeme o zaman.

Toplam 1 beğeni

emekli42 3 yıl önce

Bağırsak florası bozuk olan kişilerde aşırı derecede gaz birikmesi oluyor. Bu da sanıyorum kefir ile ilgili.Bunun çaresi ise 1- Rezene çayı 2- Nane yağı (4-5) damla içilebilir. 3- Nane çayı içilebilir. Herkese şifalar dilerim.

zafergülten 4 yıl önce

marketlerde litresi 6-8 tl civarı satılıyor,ayrıca mayasıda var. bilhassa sindirim problemlerine faydalı.

Toplam 5 beğeni

kenan 3 yıl önce

Ekmekte mayalanıyor, mayalanmadan elde edilen kaç yiyecek var acaba. Hususen içine alkol katılmıyor sen ona bak. Çok tereddüt edersen at içine bir miktar tuz ,iç gitsin.

Toplam 1 Beğeni

İTİRAZ 3 yıl önce

mayalanarak elde edildiği için alkol oluşmaktadır ve alkol haramdır. buna rağmen kefirin içinde bulunan alkol bileek gizlenmekte insanlar çoluk çocuk alkol kullnamış olmaktadır. lütfen haramdan kaçınalım.

Toplam 2 Beğeni