Evde Liquid Keratin bakımı nasıl yapılır? Liquid Keratin hakkında her şey...

BİR YORUM YAPIN 15

deniz 1 yıl önce

saçlarım boyadan sonra yanmıştı ve yıpranmıştı arkadaşımın tavsiyesi ile liquid keratin kullanmaya başladım çok memnunum saçlarımı eski sağlıkı haline geri çevirdi

Zeki Durmazlar 2 yıl önce

Saç bakımına önem veren biriyim. Bir erkek olarak liquid keratinin tüm bakım ürünlerini tek tek aldım ve denedim. Ürünler vaat etiğini yerine getiriyor, çok işe yaradı, zaten doğal olması beni çekti. Verdiğim paraya değdi, hatta bitince tekrar alırım.

nergiz 3 yıl önce

ürünler gerçekten çok güzel....açıkçası ilk duyduğumda pek güvenmemiştim ancak saçlarım için denemeye değer diye düşünüp paraya kıyıp aldım ve gerçekten çok memnun kaldım. herkese tavsiye ederim. saçlarımda oluşan açıklıkları kapatması yetmezmiş gibi var olan saçlarımı da sapasağlam yaptı.

Pınar E. Özkırca 3 yıl önce

Evet ürünler başarılı, bu yüzden doğum gününde kocam için de saçında azar azar açılmalar olunca titanyumlu likid keratin setini hediye aldım o da çok sevindi sanırım dökülme durdu ama daha saç çıkması için zaman erken.

Tülay 3 yıl önce

süpppperrrr..... Ben bu markaya aboneyim. saçlarım ışıl ışıl oldu.

Gülay 3 yıl önce

Beş yıldız ürünler, çok memnunum. param olursa mega full paket almak istiyorum.

Bahar 3 yıl önce

Saçım çok kuru ince telli baya uzun açılması zor oliyor tararken iyi gelirmi bana acaba

İlknur 3 yıl önce

Evet saç bakım kremi tam bu iş için, fakat boya ve açıcı ve fön varsa o zaman keratin yüklemesi de yapmanı tavsıye edeceğim cnm.

Lütfiye 3 yıl önce

Gerçekten ürünler çok işe yaradı şiddetle tavsiye ederim. İlk defa saç bakımında harcadığım paraya değdi.

merve 4 yıl önce

çok duyduğum bir marka acaba nereden ulaşabilirim ???????????????*

fatma 4 yıl önce

keratinbakim.com sitesinden ulaşabilrsiniz

necla kayayurt 4 yıl önce

bende düzenli olarak bir buçuk yıla bir keratin bakımı yaptırırım saçlarıma bu konuda tek güvendiğim marka liquid çevreme de içim çok rahat bir şekilde tavsiye ederim bizlerle bu bilgiyi paylaştığın için teşekkür ederiz yasemin.com

Nihan Çakır 4 yıl önce

ilk başta yazıyı okuyunca çok fazla etkilenmiştim bende yıllardır saçlarıma çesit çeşit maske uyguladım fakat hiçbirinden tam istediğim etkiyi göremedim bu markayı duymuştum burada ki makaleyi okuyunca almak istedim cidden bahsedildiği kadar etkili başarılı sonuç aldım ve bunu da belirtmek istedim bayan arkadaşlarım ben çok memnun kaldım gerçekten güvenilir bir marka :)

Hakan 3 yıl önce

Saçında seyreklik var saç cikarirmi bide urunu nerden bulabilirim

gizem 4 yıl önce

ben saçlarım için dawines markasını kullanmıştım ama etkisi kısa sürmüştü bu yüzden bu ürünü kullanmayı bıraktım internette hep önüme liquid keratin çıkmaya başladı fiyatı fazlaydı uygun bir zamanda aldım yaklaşık üç ay kullanmaktayım çok memnunum öneriyorum fiyatı fazla olsa da ürün gerçekten çok iyi