Tır şoförlüğü yapan Tolga Karel'den radikal karar!

BİR YORUM YAPIN 24

TR - SAKARYA 3 yıl önce

Allâh saglik sihat versin, Yar ve yardimcin olsun Tolga kardes

vatansever 3 yıl önce

bazi hayallerimiz gercek olmayinca yanlislar ardi ardina geliyor uzaklasmak care saniyoruz ama daha kotu oluyor

Serkan 3 yıl önce

buldun he mi aradığın huzuru, çocuklarının geleceğini? sizin kafa da olan insanlar ne kadar aciz ne kadar korkak, birde imanınızı bir kontrol edin.

Nazlı 3 yıl önce

Az bile istemişler Türkiye neyinize yetmedi bu vatan sevdalıları burda kalır

Toplam 10 beğeni

Egeliden 3 yıl önce

Abd nin batının imajı hele pandemiyle birlikte iki paralık olmuş,insan hayatının oralarda dolara endeksli alınıp satılan bir meta olduğu daha doğrusu değersiz olduğu ortaya çıkmış,boyaları makyajları dökülmüş ama içimizdeki budalalar hala gerçeği görmüyor,Hâla onlara toz kondurmazken kendi ülkesini yerden yere vuruyor..Nankörlük çok büyük hastalık olduğu gibi içinde hainliği de barındırıyor.

Toplam 13 beğeni

Ibrahim 3 yıl önce

Hayatinda bir iki yanlis donus yapanlardan !

Toplam 4 beğeni

ne olursa 3 yıl önce

parayı türkiyede kazan sen kalk git amerikaya vergini ver bu paranın kaymağını elin gavuruna yedir.kabul edilecek gibi değil. ben olsam böylelerini türkiye ye almazdım

Toplam 15 beğeni

işi bilen 3 yıl önce

Adam burada kazandığı paranın vergisini zaten burada ödemiş, orada tırcılık yapıyor, o kazandığından vergisini ödüyor. En iyi ihtimal haftada 2 gün eve gider, ve haftada 2000-2500 dolar kazanır. Ömrü direksiyon başında geçer. Adam da zaten demiş ki beni bu ülkenin cahili yordu, bilip bilmeden herseye atlayan herseye maydonoz olanlarıdan bıkmış....

Toplam 4 Beğeni

Deli Dumrul 3 yıl önce

Evlat yollar kapanmadan, Abd de iç savaş çıkmadan gel memlekete.

Toplam 8 beğeni

Bozoklu 3 yıl önce

Ulkemizde rontgen bedava korona testi bedava hava bedeva su bedava bunlari sunanlara karşi hainlik bedava kufur bedeva ikiyuzluluk bedeva

Toplam 29 beğeni

yolcu 3 yıl önce

Tir soforu olma pahasina guzelim ulkesini birakip ABDye gitmis.. Allah akil fikir versin

Toplam 17 beğeni

çoban memed 3 yıl önce

Emmi memleketin neyini sevmedin de oraya gittin yerleştin, millet buraya geliyor, tır şöförlüğünü sevdiysen Türkiye de yap. Gel Karaman'a bir sürü bisküvi fabrikası var, istemediğin kadar iş buluruz.

Toplam 15 beğeni

Angaralı 3 yıl önce

Keşke tüm batı abd seviciler bunun gibi gitse ülkemiz cennet olur gitsinler ama ölüleri dahi gelmesin

Toplam 3 beğeni

Olcay Koç 3 yıl önce

Bizim ülkemizde röntken devlet bedava çekiyor tır şöförlerine ceset taşıtmıyor.OLSUN SENİ BİZ BÖLEDE KABUL edriz gel ne olursan yine gel.

Toplam 1 beğeni

salih 3 yıl önce

Bu Tolga Karelin bir evi vardı yıllar önce izlemiştik televizyonda. Ulan adamdaki hayata bal demiştik. Birde şimdiki habere bak. Mal da yalan mülkte yalan gel birazda sen oyalan.

Toplam 1 beğeni

Erdall 3 yıl önce

Başın sıkışırsa gel Türkiye'ye Sen ÖTEKİ NANKÖRLERE İYİ DERS VERDİN. ADAMSIN. BİZİM GÖZÜMÜZDE. ÖTEKİ SOYSUZLAR PKK YA BİR ŞEY DEMİYOR AMA BİZİM ASKERİMİZİ, POLİSİMİZİ VE DEVLETİMİZİ HER FIRSATTA ELEŞTİRİYORLAR. ONLAR ALÇAK, HARAMZADE.

Toplam 6 beğeni