Turabi günlük harcadığı parayla şaşırttı!

BİR YORUM YAPIN 9

tutumlu olmak 4 yıl önce

Bazı haberlerde Turabi'nin cimri olduğundan bahsediliyor. Turabinin davranışı cimrilik değil tutumluluk. Bir kişi eğer sahip olduğu parayla, imkanı olduğu halde, hayır yapmıyor ve etrafındaki insanları gözetmiyorsa o kişiye cimri denir. Kişi kendisi için harcama yapmıyorsa buna tutumluluk denir.

Toplam 8 beğeni

özlüsöz 4 yıl önce

paraya bakmayan kız arıyorsan fakirken seni seven kızın kapısını çalmalısın. Bu saatten sonra gelecek her aday parana, fiziğine ve şöhretine bakacak artık. Anneyle bu işler olmaz.

Toplam 9 beğeni

Türkiye, 4 yıl önce

Bence örnek bir davranış. Bazısı yokluktan gelir, ne olduğunu anlamadan yine yokluğa döner. Bazısı geçmişinden ders alıp var olanı idareli kullanır. Geleceğini nasıl inşaa etmek isterse öyle harcama yapsın.

Toplam 10 beğeni

fatih 4 yıl önce

vallahi helal olsun dediği gibi yapmışsa kutluyorum para benim deyipte üstüne yatıp saçma sapan harcamalarda yapabilirdi.

Toplam 11 beğeni

fatih 4 yıl önce

evet paraya bakmayan kızı bulmak zor

Toplam 10 beğeni

mehmet 4 yıl önce

devir tasaruf devri tasaruf yapan başı dik olur. israf eden tüketen rezil olur. bir iki kuruş için uşaklık eden çok. halbuki tasaruf etse.

Toplam 5 beğeni

uygur 4 yıl önce

Günlük 30 tl den aylık 900 tl yapar zaten istesende 3.000 tl yi geçemez, çünkü daha 1.000 tl ye ulaşmak için 100 tl daha harçlık alman gerekiyor.

Toplam 2 beğeni

Niksarlı 1905 4 yıl önce

30 lirada az oğlum en az 200 olmalı

bir vatandaş 4 yıl önce

aferim gençlikte kazandığını güzel dengeli harcarsan yaşlılığın rahat huzurlu geçer

Toplam 4 beğeni