Diriliş Ertuğrul ve Kuruluş Osman'ın yapımcısından yeni proje!

BİR YORUM YAPIN 17

Alper 4 yıl önce

Bence Burak diziye yeni girdiği için alışamadınız bi süre sonra alışır insan adam çok kötü oynamıyo bence sizlerden iyi oynuyo ekran başında oturup yorum yapmak kolay

Toplam 1 beğeni

Hasan 4 yıl önce

Ertuğrul 93 yaşında vefat etmiş sanırım.Lütfen Biz Ertuğrul'un 93 yaşında Başrolüne razıyız bu Osman karakterini KONYA'ya gönderin geri de dönmesin Lütfen.

Toplam 4 beğeni

Hasan 4 yıl önce

Benim tavsiyem;Ertuğrul Konya'dan geri dönsün Osman ise Konya'ya görevli gönderilsin 5 Bölüm Ertuğrul la devam edilsin 5 Bölüm sonra Başka bir Osman Karakteri ile devam edilsin.Her Yakışıklı Aktör olacak diye bir kaide yok.Bu diziyi izlenir kılan Yakışıklı erkek veya güzel bayanlar değil Milli ve Manevi havasıdır.Umarım bu havayı tekrar soluruz.

Toplam 7 beğeni

Kurulus Yönetmen 4 yıl önce

tamam efendim isteklerinizi an be an uygulayacagiz

Toplam 0 Beğeni

Mustafa 4 yıl önce

Ertugrul Milli ve Manevimi oynuyor? sacma sapan yorum yaziyorsun sen git oyna

Toplam 0 Beğeni

Hasan 4 yıl önce

Henüz 2 bölüm çekilmiş İş İşten geçmeden bu dizi bir Aktörün rolünün hakkını verememesi nedeniyle Sezon Finali yapmadan Bilinmeyen bir yüzle rolünün hakkını verebilecek başka bir Osman karakteri ile devam edilsin.

Toplam 4 beğeni

Hasan 4 yıl önce

Lütfen Aktörün Osman Rolünü gerçeksi yansıtabilmesi için gereken titizliği gösterin.Bu dizi bir Aktörün beceriksizliğine kurban edilmemeli.Oyunculuk kalitesi ne demekmiş şimdi anlıyorum.

Toplam 4 beğeni

Hasan 4 yıl önce

Cep Telefonu Kuşağında çekime katılan birinin Ciddiyetsizliği bu diziyi bitirecek diye korkuyorum.Bir aktör ancak bu kadar rolünün hakkını veremez şimdi alıyorum.Bu kadar mı Yapmacık olunur uymuyor uymuyor ama izlemeye kendimi zorluyorum.Bir aktör bu kadar mı Rolünü katleder.

Toplam 4 beğeni

Hüseyin ATİŞ 4 yıl önce

İnanın alışmak için çok çaba harcıyorum ama nedense gözlerim hep Ertuğrulu arar oldu, Burak beye bir türlü alışamadım, alışamadık, alışamıyoruz.

Toplam 4 beğeni

mehmet 4 yıl önce

Burak bey'e alisamadik uymuyor bir türlü

Toplam 5 beğeni

Hakan 4 yıl önce

Farklı bir karakterle osman piyasaya çıkmalıydı, Burak bey her dizide oynadığı için aklıma sürekli muhteşem yüzyıl vs gibi dizilerdeki sahneleri geliyor, diziye kaptıramıyorum kendimi pekte izleyesim gelmiyor o nedenle

Toplam 5 beğeni

izmirli 4 yıl önce

kendi dışkısını yemekle övünen profesör celal şengör'e ithafen kuruluş osman da türklerin bilime nasıl önem verdikleri anlatılmalı... bu genyolar ancak bu şekilde ıslah olur diye düşünüyorum...

Toplam 5 beğeni

eyyupk 4 yıl önce

Diriliş Osmanın kalitesinin artırmasını Ertuğrulunda üzerine çıkarılması gerektiğini Tarihi gerçeklik payınında yükseltilmesi gerektiğini rica ve istirham ediyoruz saygılarımla.

Toplam 5 beğeni

laz 4 yıl önce

aynen

Toplam 3 Beğeni

şeker 4 yıl önce

Mehmet BOZDAĞ beye diriliş Ertuğrul dizisinde kangal köpeklere yer vermesinin diziye renk katacağı ve ırkın tanıtımı için faydalı olacağı yönünde mail atmıştım dikkate almadı, aynı tavsiyem Kuruluş Osman için geçerlidir.

Toplam 3 beğeni

Recep 4 yıl önce

Dizlerde Konuşmalar esnasında Müzik Konuşmaların üzerine çıkıyor konuşmaların çoğu müzik yüzünden anlaşılamıyor. Müziğin sesini en aza indirseler olmaz mı?

Toplam 5 beğeni

Şinasi 4 yıl önce

Celaleddin Harzemşah gerçekten de tanıtılmaya değer bir mücahit ve devlet adamıdır. Çok iyi bir fikir.

Toplam 4 beğeni