Yusuf Güney'den Şahan Gökbakar'a 'Sibel Ünli' tepkisi!

BİR YORUM YAPIN 36

uCube 4 yıl önce

Yusuf'a hak verdim... Dışarıda onca Sibeller var hangisine dönüp al şunu diyorsunuz. Ah ah.

Toplam 1 beğeni

ercan 4 yıl önce

izlemeyin bunları yok olur giderler

Toplam 2 beğeni

kadir 4 yıl önce

sahan gibiler deve kusundan zerre farki olmayanlar kafalarini topraga gomup sadece kendi ideolojilerini gercek digerlerini sahte sanirlar asil kendi ideolojileri bir insanin yazdigi sahte bir ideoloji ne rusyada ne de cinde o ideolojiler yasatilamadi daha kotu oldu sadece ideoloji ugruna farkliliklar katledildi hala da katlediliyor dogu turkistan da hala mao nun sapik ideolojisini yasatmak icin insanlari katlediyorlar dine imana saldiriyorlar.

Toplam 1 beğeni

ARZU 4 yıl önce

sanırım yediğin ekmekler beyninde ödem yaptı şahancım.lüx lokantalarda fazladan yediğin yemeklerle birkaç aile aylık mutfak masrafını karşılar.

Toplam 1 beğeni

Aydın Gündüz 4 yıl önce

Acaba ne kadar zekat vermiş bu artist.Pardon! Zekat nedir bilir mi acaba?

Toplam 1 beğeni

Hale 4 yıl önce

Para yüzünden intihar etmesi mantık dışı

Toplam 1 beğeni

AYDIN 4 yıl önce

Kim bu şabanmı , şahanmı tanıyan varmı? şahsen ben ve çevrem tanımıyor

Toplam 1 beğeni

adanalı 4 yıl önce

Yusufum aslan yusufum. saygılar.

Toplam 1 beğeni

Battal Gazi 4 yıl önce

Recep İvedik rolünü oynaya oynaya Recep İvedik oldu çıktı.

Mehmet 4 yıl önce

Şahan devlet yardımını yapıyor. Ancak sen bu fakirin senin paranda olan zekat hakkını ver. Filmlerindeki aptallığın v ayılığın gerçektenmiş yani

LALAPAŞALI 4 yıl önce

ULAN CHPNİZİN BU ÜLKEYE KURULDUĞUNDAN BERİ TEK BİR İYİLİĞİNİ SÖYLEYİN.Devletimizi Dinsizleştirdiniz.Irkçılıkla milleti böldünüz.Bu ülkenin evlatlarını kominizmin ateisliğine ittiniz.Dışarının köpeği olup hep hiza vermeye kalktınız.Hakim oldunuz öğretmen oldunuz yıktınız ahlaki değerleri.Yetmedi filmlerinizle zinayı küfrü cahilliği,Dini yaşayan düzgün insaları kötü göstermeyi amaçladınız.AMA BİTTİ.....ALLAH CC İZNİ İLE BU MEDYA MAYMUNLARINI ANCA KENDİ CİNSİNDEN İNSANLAR SEYREDER.ESKİ KOMEDYENLERDE DİNSİZDİ.BUNLARIN ATALARI AYNI.

Ugur 4 yıl önce

Sahan denen teröristi herzaman yazdım filmlerine gitmeyin dedim. Hatta cen yılmaz bunlar vatan haini türk milletini aldatıyorlar. Bunlar israilin güdümlü tehlikeli kişileri. Adnan oktavı sakin unutmayın aynı kişiler bunlar.

doğrucu 4 yıl önce

Kazandıklarınızın 40 ta birini (en azı)zekat olarak verseydiniz.fakirlik falan olmaz zekat alanda veren konumuna gelirdi.Dinden bihaber olduğunuz için kafanıza göre fetva verir devlete taş atarsınız.Yalamalıkla kazandığınız o paralar gözünüze izinize dursun.Hainler.

mert 4 yıl önce

Yusf Güney Kardeşime Katılıyorum, Bunlar paranın uşağı olmuşlar, insanlığını unutmuşlar. ALLAH ıslah etsin Bunları.

ilknur 4 yıl önce

Şahan Gökbakar iyi niyetli olsa önce olayın aslını öğrenir sonra paylaşım yapardı. Kız ölmüş Şahan'ın umrunda mı? Amaç çünkü üzüm yemek değil bağcıyı dövmek. Ailesi olayın aslını anlatınca da aileyi karalıyor bu kesim bu seferde. Neymiş aile para almış tavrını değiştirmiş. Yazık... Çok yazık... Şahan keşke gerçekten bu kadar iyi niyetli bir sanatçı olsaydın. Ya da keşke sanatçı olsaydın.