Saçkıran (Alopesi areata) nedir? Saçkıran belirtileri neler? Saçkıran için etkili çözümler

BİR YORUM YAPIN 21

Gönül 4 ay önce

4.5 yaşında kızımda çıktı 2 aydır uğraşıryorum. başta kortizon krem denedik olmadı. karışık yağ yaptı arkadasın annesi saf zeytin yağı . ceviz yağı ve badem yağı. 1 ay kadar denedim olmadı .sirke ruhu aldım kulak çöpü ile sürdüm 2 . Haftada çıktı çok şükür

Tuncay 2 yıl önce

bende de vardı erken teşhis önemli.saç kıran bölgesini igne yada farklı bir kesici aletle küçük küçük çizdeim hafif kanattım.sarımsak dişini ikiye böldüm o bölgeye masaj yapar gibi sürdüm iki üç sürmede saclar çıktı.ama farklı bir bölgede vardı geç fark ettim üzerinden 1 yıl geçtikten sonra oraya ne yaptıysam olmadı öylece kaldı.doktorada gitmiştim ama krem falan işe yaramamıştı.

ali 3 yıl önce

KORTİZONLU İLAÇ KULLANMAYIN BU GEÇİCİ ÇIKARIR AMA SONU HÜZRANDIR.KÖKLERE ZARAR VERİR KAFATASI YAPISINI BİLE BOZAR.YAĞLI KIZARTMALI ŞEKERLİ ASİTLİ HER TÜRLÜ ŞEYİ BIRAKACAKSINIZ SONRA SAÇINIZ ÇIKINCA SİZE KALMIŞ YİYİP YEMEMENİZ AMA TEDAVİDE BIRAKACAKSINIZ BUNLARI.KAFANIZI ARDIÇ SABUNU VE HAKİKİ ZEYTİN YAĞLI SABUN İLE BOL MASAJ İLE YIKAYIN ŞAMPUAN YOK.BOL BOL DUAYI EKSİK ETMEYECEKSİNİZ.MASAJ YAPARKEN SELAVAT SALLİ BARİK 3 İHLAS BİR ELHAM MUTLAKA OKUYUN.DUA BİR ENERJİDİR.tekrar sorularınız olursa buraya yazın.

Toplam 3 beğeni

ali 3 yıl önce

keçi boynuzunu çiğ olarak ısıra ısıra yiyiniz.kanınızı ölçtürün demir çinko azlığı varsa bol bol kabak çekirdeği ve çekirdekli kuru üzüm yiyin hakiki üzüm pekmezi bulun ve tüketin.UNUTMAYIN KAFANIZA MASAJI UZUN TUTUN BOL BOL OVALAYIN.ben bu şekilde çocuğumdaki inatçı saçkıranı yendim.şuan yemin olsun kaşları ve saçlarının %85 90 ı geri geldi. BEN ADAKTA ADAMIŞTIM SAÇLARDAKİ OLUMLU GELİŞMEYİ GÖRÜNCE HEMEN ADAĞIMI YERİNE GETİRDİM SAÇ ÇIKIŞI HIZLANDI.sabırlı olacaksınız iyileşme süreci bazen kişiye göre uzun olabilir ben 8-10 ay mücadele ettim.tıp çözüm bulamıyor.BİRDE ŞUNU UNUTMAYIN ASLA YAKICI ŞEYLER SÜRMEYİN SADBE SİRKE RUHU V.B GİBİ ŞEYLE KIL KÖKLERİNİ YAKAR BİDAHA ASLA SAÇINIZ ÇIKMAZ.

Toplam 2 beğeni

ali 3 yıl önce

4 .günü bir cezvede kaynattığınız karanfil suyunu kafanıza bol bol masaj yapın.sonra biberiye yağı ile sert masaj yapın.öğlen lavanta yağı ile akşam hint yağı ile yatarkende çay ağacı yağı ile masaj yapın.bunu dönüşümlü uygulayın kafanızda tüylenme olacaktır.kaynattığınız karanfil suyunu sürekli kafanıza uygulayın aynı şekilde elma ve üzüm sirkesi mutlaka bol bol her gün uygulayın.deri altındaki bakterileri zamanla öldürecektir.sarımsak ve soğan uygulamasını periyodik olarak uygulayın.yiyecek olarak ise aç karına içtiğiniz suya biraz elma ve birazda üzüm sirkesi damlatarak içiniz.daha sonra gerçek bal ve polen karışımını sabahları yiyiniz.

ali 3 yıl önce

öncelikle saçınızın bir kısmı varsa iyice kısaltın.günde 4-5 kez üzüm ve elma sirkesi ile dönüşümlü kafanıza sert masajlar yapın yedirin iyice. sonra sırasıyla lavanta yağını masaj yapın sabah lavanta yağı akşam biberiye yağı.ertesi günü bu sefer sabah hint yağı akşam çay ağacı yağı.3.gün ise sabah sarımsağı 2 ye bölüp sert bir şekilde kafaya masaj.2 saat kafada dursun sonra hakiki zeytin yağı ile kafaya sert ve bol bol masaj ovalama yapın (diş fırçası olur yünlü keçe olur size kalmış) akşam soğanı ikiye bölün aynı masajı tekrar yapın.

ali 3 yıl önce

arkadaşlar bitkisel ilaçları yazıyorum.bunları orjinal olarak alın ve dediğim gibi kullanın.lavanta yağı,çay ağacı yağı,biberiye yağı,çörek otu yağı, ev yapımı veya hakiki elma sirkesi ve üzüm sirkesi,soğan sarımsak,1paket karanfil. kullanımınıda yazacağım

BERKE 3 yıl önce

En etkili yöntem sarımsak , sadbe denen bir roll-on ve sarımsaklı şampuan ben şahsen yaşadım ve 2 aydan bu yana düzenli kullanıyorum ve etkisini gördüm tavsiye ediyorum. Soğan suyuda deniliyor ama şahsen denemedim

GökDeniz 3 yıl önce

Sarımsakla naptınız.. Birde şampuanın markası nedir

ali 4 yıl önce

arkadaşlar ilacı şuan test ediyorum.kendim kullanmadığım ve başarısız olduğum şeyi tavsiye etmem biraz sabırlı olun bu illetten kurtulacaksınız.size şunu söyleyeyim bu bir bağışılık sistemi hastalığı değil mantar hastalığıdır.tedavisi var biraz sabır edin açıklayacağım.şuan kendi çocuğumda uyguluyorum.tıbben bunun çözümü yok.tamamen bitkisel ve kesin olarak saçlar geri geliyor.

Toplam 4 beğeni

Zeynep 4 yıl önce

Hangi tedaviyi uyguluyorsunuz. Luyfen bizlere de yardimci olir musunuz. Cok acil yardima ihtiyacimiz var.

Toplam 7 beğeni

Tevfik 1 yıl önce

Sirke ruhu kullan kulak çöpü ile sur dökülen yere faydasini görürsün

Toplam 0 Beğeni

Ayse 3 yıl önce

Merhaba zeynep hanim Ben de sackirana yakalandim eger erken tedavi ederseniz geçiyor öncelikle ben doktora bile gitmeden evde hergün sarımsak sürdüm direkt sarimsak dişini ikiye bölün ve o kısma sürün ve ben çok hafif bir şekilde jiletle her gün üstten geçiyordum o da çok etkili oldu bir ayda bütün saçım çıktı

Toplam 2 Beğeni

ali 4 yıl önce

tedaviyi deniyorum şuan test aşamasındayım.saç kirpik ve kaş tamamen yok olmuştu özel bitkisel ilaç sayesinde şuan kaş kirpik tamamen iyileşti saçların %85i geri geldi.tamamen iyileşme olduğunda bu ilacı açıklayacağım.ilaç kendi imalatım.

Toplam 9 beğeni

Ersin sencer 3 yıl önce

Merhaba ilacın etkisi oldumu acaba

Toplam 0 Beğeni

Elif 3 yıl önce

Yardımcı olursanız sevinirim

Toplam 0 Beğeni

Mustafa 3 yıl önce

Düzelme oldu ise bu dertten muzdarip insanlara yardımcı olun lütfen

Toplam 1 Beğeni

Hakan 3 yıl önce

Ilac neydi

Toplam 0 Beğeni

Hakan 3 yıl önce

Kardes o ilaci bize tafsiye edebilirmisini ismi ne

Toplam 0 Beğeni

Ozkan 3 yıl önce

Uyguladiginiz tedaviyi bizede söyleyin Allah rızası icin

Toplam 1 Beğeni