Ebru Şallı'dan aylar sonra gelen Pars itirafı: O günden beri...

BİR YORUM YAPIN 156

Bilal 2 yıl önce

Oranı buranı açarak para kazanma yollarını bırakacaksın olgun bir bayan olacak ve Anneliğini yaşayacaksın Kuranı Kerim öğren 10 Üniversite Öğrencisine okut Namaz kılmaya başla Home Ofis açarak Doğal Ürünler sat Akrabanı kolla Sevdiklerinle beraber ol Monoton yaşadın şimdiye kadar renklilik gelsin hayatına ortalık malı olma...

Toplam 1 beğeni

GERÇEK 2 yıl önce

üzülüp ağlıyorsun sonra da 15 gün geçmeden yurt dışı tatillerindesin anlamak zor

Toplam 2 beğeni

Ali 2 yıl önce

Samimi bulmuyorum bu bayanı

Toplam 2 beğeni

Hatice Nur 2 yıl önce

O çocuk cennetlik annesi çok seviyorsan sende cennetlik olmaya çalış gerçek müslüman ol

Toplam 11 beğeni

Ahmet 2 yıl önce

Elbette üzücü bir durum. Allah tüm ölmüşlerimize rahmet eylesin. Ama sadece onun evladı ölmüş gibi sürekli manşetlere taşınması da abesle iştigal..

Toplam 3 beğeni

Misafir 2 yıl önce

İlgi çekmek için her şeyi yapıyorsunuz. Yaşantınıza bakarsan hiç ölümden ders aldığınız yok. Çocuğa yazık.melekti uçtu gitti.

Toplam 3 beğeni

selocan 2 yıl önce

tamamda herşeyiniz şov acını içinden yaşa bu kadar reklama gerekyo

Toplam 2 beğeni

Asil ENDER 2 yıl önce

Bu kadın medyatik olacam diye hemen hemen her hafta kendi acısı üzerinden bu işi yapıyor ne aslanların çocuğu öldü ama onlar tavuk gibi gıdaklamadılar.Şüphesiz acıdır ama resimlerdeki haline bakın acı böylemi yaşanır?

Toplam 4 beğeni

Cahilden Öte 2 yıl önce

Masum bir yavruyu buralara malzeme yapmak utanç vericidir. Hele kaybedilmiş yavru ise bin beterdir. Samimiyetten yoksun, reklam kokuyor. Allah sabır versin.

Toplam 1 beğeni

Kursuna 3 yıl önce

Insan imandan uzaklastigi zaman, Rabbim kuluna bir ceza olarak aklini basina al diye en yakinindan cikartiyormus, amma anlayana, ne diyor Rabbim: " Cok sevmeyin alirim elinizden, kalirsiniz" bu dogrudur, kimi cok seversen ve sukretmessen dedigini yapar, Rabbim imandan ve sukurden uzak tutmasin, onun icin demek istedigim, havanla deyil imanla yasa!!!!!

Toplam 9 beğeni

Kartal 3 yıl önce

Herseyinizi medya önünde yaşamaktan ne zevk alıyorsunuz.herseyiniz sahte herseyiniz göstermelik hiç değilse şu yavruyu mezarında rahat birak

Toplam 10 beğeni

bekir iskender 3 yıl önce

üzülmemek elde değil.. yavrucak zaten cennette.. lakin annesi geçmişte müslüman türk toplumunun ahlak ve edebine çok zarar vermişti.. şimdiki gençlerde bunu görmek mümkün..

Toplam 9 beğeni

aliço 3 yıl önce

Allah kimseye evlat acısı göstermesin.

Toplam 8 beğeni

İrfan yıldız 3 yıl önce

Her gün onlarca çocuk yetişkin insan ölüyor. Ölmek için doğuyoruz. Esas hayat ahiret hayatıdır. Ölüm yok oluş değildir. Oğul öldü de annesi ölmeyecek mi. Ne abartıp duruyorsunuz. Herkes ölecek. AHİRETE HAZIRLANIN.

Toplam 12 beğeni

Ölüm Hak 3 yıl önce

Evladını toprağa veren nice analar var. İki de bir oğlunun acısıyla gündem olmaya çalışmasa daha iyi bence.

Toplam 6 beğeni