Demet Akalın ve takipçilerinin 'Eurovision' diyaloğu gündeme damga vurdu!

BİR YORUM YAPIN 97

hknslh 2 yıl önce

murat boz da ingilizce var sanki :)

Melek 2 yıl önce

Belki var nerden biliyorsun

Yıldız 2 yıl önce

Bunlar kaliteli sanatçılar kıskanmayın

Toplam 1 beğeni

Harun 3 yıl önce

Küçük çocuğu etkilemiş olması bence suç teşkil eder.

Toplam 1 beğeni

cengiz 3 yıl önce

Demet burda haklı, çıkmış internet fenomenimidir nedir ne olduğu da belli değil, sırtararak çalmadım abla istiyorsun paranı gönderirim diyor pişkin pişkin. Sosyal medyanın fenomenlerine bak sen...Şımarık,...

Toplam 3 beğeni

rumuz 3 yıl önce

reklamlar reklamlar cebe girsin paralar

Toplam 2 beğeni

MLYM 3 yıl önce

Yorumlara bakıyorum da hırsızın hiç mi suçu yok diyesi geliyor insanın. TİKTOK bahsediliyor sizin çocuğunuz yok mu?...

Toplam 1 beğeni

izmitli 3 yıl önce

Şu kadını küçümsemekten ve aşağılamaktan vaz geçin artık, sanatçı değil falan... albümleri yüzbiler milyonlar satmıştı bi zamanlar bu bi başarı değilmi bi konser verse alanlara sığmıyor gece klüpleri kapanıyor sizce başarı ne, insanların özel hayatları parası mülkü günahı sevabı doğrusu yanlışı yargılamak sizemi düştü herkes kendi hayatından sorumlu beğenirsen takip edersin beğenmezsen haberini bile okumazsın işine bakarsın. Bizim işimiz olmuş herkese bi kulp takmak...

Toplam 8 beğeni

sibel 2 yıl önce

demet akalın bence çok iyi sanatçı bence cekemiyenleri çok herkes kendine baksın bırakın artık bu kadının peşini

Toplam 1 Beğeni

Zekiye 3 yıl önce

Sanatçı değil tabikide, buna sanatçı diyen sanat anlayışını tekrar gözden geçirsin

Toplam 0 Beğeni

Bünyamin Öztürk 3 yıl önce

O vitrin bebeği sanatçı mıymış? Ha ha. Hani sesini falan bilmesek yutacağız ha. Öyle vitrine monte edilip pompalanmış çok "proje sanatçı" var bu ülkede.

Toplam 0 Beğeni

Mert 3 yıl önce

Gözlükteki açık ve net marka yazısı, kıyafetlerde niye yok...? Böyle olmuyor ama lütfen; biz nereden bilelim lüküs ve bahalı olduğunu...?

Toplam 1 beğeni

mustafa 3 yıl önce

sen telefona o uygulamayı yükle geçerli bir kredi kartı tanımla sonra o telefonu çocuğa ver ve dolandırıldım diye ağla, ben o şirketin yerinde olsam demet akalına dava açarım...

Toplam 1 beğeni

Ahmet 3 yıl önce

Toktik kullananların ruh halini merak ediyorum.

Türkiye, 3 yıl önce

Çocuklarınızın elinde bulunan tablet veya telefonlarda kredi kartı bilgisi ne alakadır? Kart bilgilerini yüklüyorsanız da, onun için oluşturduğunuz sanal karta limit tanımlamanız yeterli olacaktır. Kaldı ki, bu imkanı veriyorsanız, çocuğunuzun yapmış olduğu harcamayı, başkasını itham ederek sorgulamanız ayrı bir saçmalık olmuş.

kuam 3 yıl önce

Midem bulandı sabah sabah nereden izledim videoyu tüü...

Alpaslan 3 yıl önce

İki ay önce açız, artık Türkiye’de yaşayamıyoruz diyene bak. Devlete vergi vermemek için önce formaliteden bi boşanma arkasına sözde iflas oldu bitti, bide utanmadan çekinmeden ağlıyorlar şeref yoksunları. Sen devletten kaç para çaldın acaba şimdi 7bin lira için ağlıyorsun

Toplam 6 beğeni

yiğido 3 yıl önce

gerçekten büyük saçmalama. konular farklı. bu tip tik tok denilen rezalete devlet el atmalıdır. bu hırsızlık dolandırıcılık.

Toplam 1 Beğeni

Murat 3 yıl önce

Şu son kullanma tarihi geçmiş paçoza ünlü ünlü demeyi bırakın .. sarkıcılık yerine nasıl yaladığını göstermekten başka bir çabası yok.

Toplam 4 beğeni

Sami Yilmaz 3 yıl önce

Telefona çocuk koruması eklesin. Tik Tok falan da silsin. Ayrıca ufacık çocuğun VCC kodunu nasıl aldığı da ayrı bir muamma!

Toplam 1 beğeni