Şahan Gökbakar'ın ayıbı İş Mahkemesi'ne taşındı! Çalışanını koronalı diye işten çıkarmıştı

BİR YORUM YAPIN 16

mert 3 yıl önce

herşey güzel olmuş işte

Toplam 1 beğeni

Kezo 3 yıl önce

Geziciden de bu beklenir

Toplam 1 beğeni

Aslan 3 yıl önce

Bu arkadaşın yaptığı Sanat ise sanatçınız da ancak bu kadar olur. Ne bekliyordunuz ki ?

Mehmet 3 yıl önce

Çalışanın işyerini kedi bakım işlerinde kullanıyormuş kısmını tam anlamadım. Îşten bu yüzdende çıkartılmış olabilir. Corona olduğu kendi iddiası. Corona olsa bile işten çıkarılmasının sebebi işyerinde başka iş yapması olabilir. Karar mahkemenin.

YaşaR 3 yıl önce

Adam zor günde belli olur,

Toplam 1 beğeni

Vatansever 3 yıl önce

Ne gevşek adamsın. KÜFÜR EDEREK FİLM ÇEVİRİYORSUN ŞİMDİ DE YÜZSÜZLÜK YAPIP, İNSANLARIN EMEĞİNİ ÇALIYORSUN. NE OLDU ATIP , TUTUYORDUN. BİR ADAMA SAHİP ÇIKAMIYOR MUSUN?

Nezih 3 yıl önce

Bu adam virüsten beter gençler için.Yaptığı bütün filmler gençlere hep olumsuz mesajlar içermektedir.Bunu seyredenler lütfen bunu düşünsünler.

Doğrucu davut 3 yıl önce

Eeee filmlerde halkı tut para kazan sonrada hastalandı diye adamı işten çıkar rızkına mani ol. SAMİMİYETSİZSİNİZzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz...

hasanpaşa 3 yıl önce

recep ayıp oluyor

tanju 3 yıl önce

emeğe saygı derler, emeği önce kendileri çiğnerler.

Toplam 39 beğeni

Para para 3 yıl önce

Sorsan bunlara çok adaletlidirler.Milletin üstünden para kazanırlar adları ünsüz olur

Toplam 35 beğeni

FEHMİ 3 yıl önce

bu millet şahana yaptığı filmleri izleyerek ekmek veriyor karnını doyuruyor şahan için güvenlik görevini yapan bir insanı işten çıkarmak hiç yakışmadı bugünün sağlam insanı geleceğin özürlü veya hasta adayı olamaz mı

Toplam 22 beğeni

E.A 3 yıl önce

Ben tek taraflı yorum yapmak istemiyorum. Birde şirket yetkililerini dinlemek gerekir. Aslında cevap haberde gizli iki günlük rapor denilmiş, normalde testi pozitif çıkanların 14 günlük karantina ve tedavi süresi yok mu? sanki karantina süresine uymadığı için kovulmuş gibi bir izlenim edindim.

Toplam 6 beğeni

NR Zındık 3 yıl önce

Yanlış okuyorsun haberi. Önce bak bakım hastane 33 yaşında ki Adama Grip olmuşsun diyorlar 2 Gün sonra Raporu bitip işine gidiyor sen Korona olmuşsun diyor ..

Toplam 0 Beğeni

Atilla 3 yıl önce

Sen okuduğunu anlamamışsın. Güvenlik görevlisi üşütmüş hastalanmış iki gün rapor almış işe döndüğünde buna sen kovit19 oldun demişler işine son vermişler. Asıl mesele 2 gün rapor alması. Patronlar hastalanıp rapor alan personelden hoşlanmazlar, personel onlara göre hiç hastalanması gerekir.

Toplam 0 Beğeni

seref yılmaz 3 yıl önce

şahan çok kendini beğenen şımarık biri oldu flimlerinde ki millete üsten bakan küfürlü sözleri gerçek hayatta da üstüne yapışmış nazik ve efendi olmalı sanatçıysa eğer emeğe değer veriyorsa çalışanlarına adil olmalı

Toplam 28 beğeni