Hülya Avşar 'Beşiktaş' için verdiği sözü tuttu!

BİR YORUM YAPIN 165

zafer gülten 3 yıl önce

yalnız haberde belirtildiğine göre -öcü - lafını diyen kızı,vede herhalde küçükken demiş,yani -öcü- lafını Hülya değil,küçükken kızı söylemiş. vede Hülya hanım bunu ifade ediyor. tahmin ederim bu dava ortada bir suç unsuru olmadığından ,yanlış anlaşılma olduğundan ilk celsede düşer.

zafer gülten 3 yıl önce

yalnız sözlere dikkat ederseniz kendisi peçe takanlara -öcü - demiyor,sadece kızının onları görüp öcü dediğini ifade ediyor.yani suçlu kızı,ama bu lafı kaç yaşında demiş oda belli değil,korktuğuna göre küçük yaşlarda demiş ve Hülya Hanım sadece çok eskiden olmuş bir olayı söylüyor sanırım. bu davadan birşey çıkmaz zannediyorum,kanımca ortada suç olabilecek bir hakaret yok,sadece küçük bir çocuğun yıllar önce söylediği laf...öcü..

Nail 3 yıl önce

Düne bakmak bugün aldanmamak için gençlik berlin filmine bakıp ibret alsın şimdi de çevirsene o filmi .Paris versiyonu tibet versiyonu londra washington versiyonu olacak mı filmin veya kızında senin yolundan gidecek mi

Toplam 4 beğeni

Nail 3 yıl önce

Berlin filmini kızına seyrettir anne çok güzel film olmuş aynısını beraber çevirelim der mi acaba çok merak ettim.

Toplam 4 beğeni

Cuma ali 3 yıl önce

Sanki dünyada ebedi kalacak gibi İslamdan imandan kendisi nasiplenmediğibi kızınada nasip olmamış tamamen batı kültürü ve yaşantısı hakim hayatında.Ninniyle sevgiyle geldin dünyaya gidersin kubalesiyle ebediyete.

Toplam 2 beğeni

hüseyin 3 yıl önce

ALLAHcc çok büyükdür. Hülya AVŞAR Bir dert verir size ömür boyu takmak mecburiyetinde kalırsın Zehra kızın onlara öcü demiş ya senin FİLM lerini seyredince ne diyor sana Çok merak ettim.

Toplam 6 beğeni

İ.Keskin 3 yıl önce

En ağır cezayı almalı. Ama vermezler ki.

Toplam 3 beğeni

ÖNCE VATAN 3 yıl önce

bence ahlaksıza verilecek en güzel cevap sonra bir arkadaş diyor berlin berli filminde ki ni kızıda yaşıyor görüyoruz kucaktan kucağı bunlar sonra namustan şereften bahsederler zaten gençlerimiz bunları görüp beyinlerine giriyor NOT.BU BOŞANMA OLAYLARI NEDEN ÇOĞALDI SORMAK LAZIM SANATÇILARIN BAKIN YÜZDE DOKSANI YAŞANTILARINDAN DOLAYI AHLAK KURALLARINI AŞTIKLARI İÇİN YENİ YETİŞEN GENÇLERİMİZ BUNLARA BU AHLAKSIZLIKLARA BEYİNLERİNE GİRİYORLAR

Toplam 4 beğeni

Kevser 3 yıl önce

Dilerim Allah'tan peçeye muhtaç ol.Bikini spor

Toplam 2 beğeni

eren 3 yıl önce

Hadsiz kadın

Toplam 2 beğeni

adil öner 3 yıl önce

BUNLARI ÜNLÜ ÜNLÜ DİYEREK GÜNDEME ALMAYIN HERHAMGİ BİRİ NEDİR HABERDE BAŞLIK ÜNLÜ SANATCI DİYE YAZIYA BAŞLAMAK.bırakalım bunları ne ünü ne sanatcısı.normal sıradan herhangi biri lütfen haber yapanlar adın sanatcı denilen bu kişilere ünlü sanatcı sözü ile habere başlamayalım hatta bunları hbere bile konu etmeyelim

Toplam 1 beğeni

fakı 3 yıl önce

sen şeyini açıyorsun sana birşey söyleyen varmı alçak rüzgar nereden eserse ordasınız hayinler

Toplam 1 beğeni

misafir 3 yıl önce

Para için soyunanlar Allah için kapananları ayıplıyor ne günlere kaldık. Bir ünlü sanatçı diyoruz bunlara yazık

Toplam 3 beğeni

Nail 3 yıl önce

Örtünmek insanların değil Allah ın emridir .Hülya hanım gençliğinde örtünmek nedir bilmedi ve baş örtülülere hakaret ederek hem günahlarını sırtına yüklendi hemde kendi günaha girdi .bu iş film çevirmeye artistlik yapmaya benzemez kim öcü kim müslüman öbür tarafta göreceksin tabi öbür tarafa inanıyorsan .Sahi aklıma gelmişken kaç koca eskittiniz veya kaç kişi ile beraber oldunuz sayısı aklınızda kaldı mı?

Toplam 1 beğeni

mümin 3 yıl önce

memleketi islamsızlaştırmak için yetiştirilip içimize salınan dönmeler bunlar. sorsan elhamdüllilah müslümanız derler, meftaları camiden kalkar ama en vahşi yahudiden daha yahudi yaşarlar ve islam ile savaşırlar.

Toplam 1 beğeni