TRT'nin merakla beklenen dizisi 'Akif' sete çıktı!

BİR YORUM YAPIN 32

Osmanlı Torunu 2 yıl önce

Yavuz Bingöl adam gibi adam! Yakışır

fatih 2 yıl önce

Abdülhamit hana beslediği nefreti de anlatacaklar mı acaba !

bestami 2 yıl önce

resmdeki kişi ile yzıdaki başrol aynı kişiler mi

Osmanli 2 yıl önce

TRT, yi seyreden varmı çok merak ettim hersey den TRT, ye para al ama halka göre dizi yok eskiden eğlence programları vardı kim beğenmedi kaldırdı bu Osmanlı dizilerini kim istiyordu bu kadar para harcanip çekiliyor Osmanlı dizilerini çekiyorsunuz üst taraftan uçak geçiyor osmanlinin hanimlarindanda bahsedin hangisi Türk ve Rus olduğunuzda anlatın kim doğru dürüst biliyor osmanlinin eşlerinin hangi ülkenin vatandaşı olduğunu dalga geçmeyin insanların akıl sagligiyla

Nazlı 2 yıl önce

İt ürür kervan yürür maksat Akif değil Yavuz Bingölün böyle bir şeyi oynamasını hazmedemiyorlar sen doğru yoku seçtin yanındayız

şeyhoğlu 2 yıl önce

Özge Borak ise Erdoy'un eşi yerine Ersoy'un eşi olacaktı galiba

tarih 2 yıl önce

Ermeni ve mason gazetelerin dolduruşuna gelmiş kayıp bir gençliktir itihat ve terakkiciler. İmparatorluğu ve Abdülhamit Hanı kendi yetiştirdiği evlatları yıktı maalesef. Abdnin emrindeki ordu içindeki hainler de kendi meclisini bombalayıp kendi devletlerini 15 temmuzda yıkmaya çalıştılar. Dünyada başka hiç bir ülkede olmamış çok büyük bir rezalet. Dünya ibretle izledi. Şimdi de muhalefet hdpnin peşine takılmış hdpnin istediği abdnin emrettiği anayasayı yapıp devleti yıkmaya çalışıyor. Milletin hep uyanık olması gerçekleri görmesi 2023de bu azgın muhalefeti sandığa gömmesi lazım.

anti ermeni 2 yıl önce

O kadar din alimi idam edilirken Akif nerede idi. Merak ediyorum

udefa 2 yıl önce

kendi tabiatı arnavut olup türk duygusunu bu kadar hiçten yansıtan biri olarak muazzam bir insan olarak görüyorum allah onu cennettinde ihsan eylesin en güzel köşklere nasip eylesin..

Remzi 2 yıl önce

Biraz da olsa baskı altına almak lazım ki herhangi bir yanlış yapmadan önce en az iki kere düşünsünler.

Ftrx 3 yıl önce

Mehmet Akif Ersoyun II Abdulhamide yazdığı nefret şiirini seslendirecekmi acaba çok istiyorum. Saraydaki baykuş

Toplam 6 beğeni

osman 2 yıl önce

her insan hata yapabilir Mehmet Akif sonradan pişman olmuş ama müslüman 2 delikten geçmez sizin gibi karaktersizler o deliklerde seriye bağlamış şu yaptığın saraydaki yorumuyla fetöcü hain olduğun her halinde belli karaktersiz

Toplam 0 Beğeni

trh 2 yıl önce

Sonradan çok pişman olmuştur Abdühamit Hana muhalif olduğu için. İmparatorluk yıkılınca aklı başına geldi maalesef. Milletin uğradığı zulümde onun da payı var. Sonraki şiirleri bunu telafi çabasıdır.

Toplam 0 Beğeni

Kalp dostu 3 yıl önce

Siz güzel insansınız, Siz Allah için bu rolün hakkından gelirsiniz. Bir zamanlar farklı bir kişiliği Minyeli Abdullah rolünde oynatmışlardı ucube bir filim ortaya çıkmıştı.

Toplam 3 beğeni

Doğrusu 2 yıl önce

Minyeli Abdulah'ı oynayan kişinin kişiliğine siyasi görüşüne takılmayın lütfen. Bence güzel oynamıştı.

Toplam 0 Beğeni

ev sahibi 3 yıl önce

ASLAN GİBİ MİLLİ VE YERLİ BİR İNSAN. malum medya şimdi linç yazılarına başlar. ALLAH CC. şerlerinden korusun.

Toplam 5 beğeni

Mehmet 3 yıl önce

Ben Yavuz beyin oynadığı dizi ve filimleri beğenerek izledim izliyorum.çok güzel oynuyor.sevda kuşun kanadın da dizisi ise mükemmeldi.akif filmininde vizyona girmesini sabırsızlıkla bekliyorum vesselam.

Toplam 7 beğeni

Tarafsız35 3 yıl önce

Sayın Bingöl onların asıl derdi siz değilsiniz M.Akif'in kendisi ve fikirleridir... Allah'ın izniyle Mart ayında vizyona girip de ne kadar başarılı bir yapım olduğunu gördüklerinde sinileri ve yıkıcı eleştirileri de o kadar artacak.. Eğer siz Tevfik Fikret'i ya da Nazım Hikmet'i canlandırsaydınız aynı kesim yine filmi bile izlemeden sizi yere göğe sığdıramazdı..

Toplam 8 beğeni