28 Şubat darbesi 10 yılını çaldı!

BİR YORUM YAPIN 10

46Maras 3 yıl önce

Bir neslin gençliğini çaldılar.Mal mülk hepsi hikaye.Gencligini yaşayamadı insanlar.Psikolojik baskı altına alıp özgürlüğü yok ettiler.Nice insan savruldu.Hayalleri yıktınız,Sevemediler,sevdiğine zarar vermemek için.

Malatyadayken 3 yıl önce

İnönü Üniversitesinde destansı bir mücadele verdik.Sırf reisi desteklemek için harcligimdan kalan parayla kasetlerini alır hediye ederdim.MGV de kalan arkadaşlar polis baskınından korktuklari için evimize gelirlerdi.Ev arkadaşları ile aramız bozulmuştu.Atanmamayı bile göze almıştık.Ama atandık o dönem.Sonra mı ne oldu Ak parti hukumeti zamanında müfettişlik mulakatinda elendik.Siyaseten mı elendik,FETÖ mü eledi bilmiyorum.Belki de sendikadan dolayı.Kimseye de dargın değilim.Vatan millet sağolsun.Allah rızası için mücadele etmiştik.Her işte bir hayır vardır.

bekir cizmeci 3 yıl önce

Allahin adaleti sasmaz,yeterki siz ibretle seyretmesini bilin.

Toplam 6 beğeni

avcı 3 yıl önce

okulunu bırakmak zorunda kalan öğrenciler daha sonraki normale dönen Türkiye de okuluna devam hakkı verildi ama çoğu zaten evlendi veya iş sahibi oldu ve bir şekilde okumaktan soğudu... Onların haklarını zayi eden çalan mahluklara ise hiç bir şey olmadı 28 Şubat hükümlüsü var mı ?

Toplam 10 beğeni

Ergün 3 yıl önce

Sonucunda ne OLDU? Hiç birşey OLMADI, onları yapanlar hâlâ devletten maaş almaya devam ettiği gibi hâlâ görevde olanlar hatta mecliste olanlar bile var...

Toplam 9 beğeni

Hüseyin 3 yıl önce

Allahımız o günleri bir daha göstermesin, o günlere dönmemizi isteyenlerin heveslerini kursaklarında bıraksın, bizi ve ülkemizi şerlilerin şerlerinden muhafaza etsin.

Toplam 12 beğeni

Ömer 3 yıl önce

Allah bu millete o günleri bir daha yaşatmasın. O günlerin olumsuz etkileri hala silinemedi maalesef. Hainler, "bin yıl geçse de mücadelemiz devam edecek" diye boşuna dememişler....

Toplam 7 beğeni

ayhan uzun 3 yıl önce

o dönemde idarede bulunan sözde aydın çağdaş özgürlükçü ama gerçekte yobaz gerici ve faşist olan bu tipler kendilerinin yaşam tarzından başkasına tahammül edemezler. farz edelim ki kuranda örtünme yok ( haşa ) hani inanç özgürlüğü vardı demokrasilerde benim anladığım özgürlük başkasının hakkını kısıtlamak değildir. Başkalarının hakkına girmemek ve genel ahlak kurallarına uymak kaydıyla insan istediği gibi giyinir yer içer kimse karışamaz. Ne oldu şimdi havlayamıyorsunuz diymi ama bak size kimse karışmıyor şimdi. istediğniz gibi yiyip içip giyinip eğleniyorsunuz gerçek özgürlük şimdi var. Kimse kimseye yaşam biçimi dayatamaz.

Toplam 4 beğeni

Garip 3 yıl önce

Allah onlarin cezasini keser merak etmeyin yasamaya iki elle sarilin yeter.

Toplam 2 beğeni

byd 3 yıl önce

O gunlerde kızımda okuyordu cok uzduler,üzüldük hakkimizi helal etmiyoruz,ilahi mahkemede davaciyiz yargilanacaklar çetin bir hesap görulecek,bunlar ateist degilse nedir?28 şubatın surüngenleri 28 subat 1000 yil yasayacak demislerdi gömdük ohhhh ohhhh ohhhhhhhhhhhhhhhh

Toplam 3 beğeni