Devlet gözlük için ne kadar para ödüyor? 2023 SGK gözlük parası ne kadar Devlet destekli gözlük

BİR YORUM YAPIN 21

Şirin 4 ay önce

Cami bahçelerinde gözlük satanlar var niye doktor yazıyor ki alamadıktan sonra gidip oradan alırız daha ucuz değil mi dalga geçiliyor millet ile lütfen bana kızmayın ben de bir emeli olarak yazdım.

Toplam 2 beğeni

Hayrettin 10 ay önce

Bu gün kızıma yazılan reçete ile gözlük almak istedim. Devlet, çerçeve ve cam ikisinin toplamı 150 tl karşılıyor. Şaka gibi, şok oldum. Daha sağlıklı olması için iyisinden almak istiyordum fakat bu imkansız.

İhsan 11 ay önce

2023 gözlük ödemesi ne kadar 2023 gözlük ödemesi ne kadar 2023 gözlük ödemesi ne kadar Ne kadar ya!!!!!

murat 1 yıl önce

haberde fiyat göremedim.

Pınar 1 yıl önce

Gerçekten gülünecek bir haldeyiz altı üstü bir gözlük olmuş 800-1000 TL benim bütçemin üstünde,reçete sürem dolmak üzere ve ben hala en uygununu arıyorum. 20 yaşındayım hayatımın en güzel yıllarını bu düşüncelerle geçirmeyi hak etmiyorum

Toplam 2 beğeni

Yavuz Aydoğan 1 yıl önce

Devlet 50 tl'sini karşılıyormuş. Dostluk fiyatları en ucuz yaklaşık 300-500 TL bandında. İyi bir cam ve ile istenirse 1000 TL üstünde. Devletun verdiği ücret çok komik kalıyor. Sanki sık sık alınan bir şey. 200-300 TL karşılamalı hiç değilse.

Toplam 1 beğeni

Biz 1 yıl önce

Hiç gerek yoktu, neden artırıldı ki, sanki peynir ekmek mi her gün alına. Böyle artırılınca doktora yazdırıp gidip yerine ithal güneş gözlüğü alacaklar. Hem devletten para çıkacak o da dövize çevrilip hansın cebine girecek.

Toplam 2 beğeni

yaşamak güzel 1 yıl önce

şimdi asıl madur olan taraf bu fiatlar ile gözlükçüler.yazık vallahi onlara.eğer eylem yaparlarsa ben destek olurum gözlükçülere.

Toplam 2 beğeni

haydar 1 yıl önce

devletin eskiden katkısı ile gözlük ve camını çok kaliteli olmasada karşılıyordu verdiği katkı sembolik kaldı devlet devletliğini hissettirmeli böyle ufak tefek şeyleri göz ardı edip kar saymamalı bir emekli için 1000 tl iyi para millet bu parayı verirken zorlanıyor parası olan zaten özelden alıyor parası olmayan kıt kanaat geçinenlerin düşünülmesi lazım

Toplam 5 beğeni

33 Mersin 1 yıl önce

Bugün 500 TL’ye en basit çerçeveden iki gözlük aldım.

Toplam 2 beğeni

05 saka 1 yıl önce

Yakın gözlüğün camı ve plastik çerçeveye 200 lira dedi 10 cam 40 çerçeve SGK karşılıyormuş 150 nakit verdim işi bitirdim zaten yakın gözlüğü sürekli kullanacak değilim usta bir sürü özellikler saydı pek kulak asmadım 2 yılda garantili dedi

Toplam 4 beğeni

Süleyman 1 yıl önce

Bu rezilliğe biri şaka desin Herşeyin cılkını çıkarmaya başladılarya hadi hayırlısı

Toplam 3 beğeni

Selçuk 2 yıl önce

Gözlük cam 870 dedi 600 indirdi ben pazarlık yapmadan benim gözlukçü insaflı çıktı.

Toplam 1 beğeni

sezer 2 yıl önce

300-500 TL gözlük çerçevesini tandık arkadaş 50 TL'ye alabiliyordu. Zaten gözlükçüler ayda kaç tane gözlük satıyorsa çerçeve ve cam fiyatının üzerine kirasını, çalışan maaşını, elektiriği, ısınmayı, yemeği, vergileri, laboratuvar fiyatını (camlar için) ve kârını koyacak ki ayakta kalsın. Tabi bir de al benisi olan lüks görüntülü dükkan iç dizayn yatırımı var.

Toplam 6 beğeni

Kazım 2 yıl önce

Devlet bu parayı boşuna veriyor. Gözlükler 1.000 tl den başlıyor. Gözlükçüler zaten devletin verdiği parayı yok sayarak fiyat veriyor. Devletin verdiği ücret dükkana ekstra Kar kalıyor

Toplam 15 beğeni

SERDAL 2 yıl önce

daha bugün optiğe gittim, uzak astigmat var 1,25/1,75 bir gözlük beğendim 850 TL dediler. devlet 50 TL yardımda bulunuyormuş.

Toplam 0 Beğeni

cihan 2 yıl önce

ben bir optisyen olarak gölüklerin 1000 liradan falan başlamadığını ve tamamen sizin abartarak konuştuğunuzu söyleyebiilirim..devletin verdiği ücret dükkana komple kar kalsa ne olur öğlen yediğin yemeğin parası değil..

Toplam 0 Beğeni