Aşkın Yolculuğu: Hacı Bayram Veli neden yayından kaldırıldı?  Hacı Bayram Veli final mi yaptı?

BİR YORUM YAPIN 20

serdar 2 yıl önce

isabet olmuş dizi ve konusuna söylenecek söz yok çok basit sahne geçişleri falan o kadar acemice yapılmış ki normalde böyle dizilerin yönetmeninin merak etmem ilk defa kim bunun yönetmeni diye merak ettim. merakımın nedeni de belli yönetmen zorla filim çektirmişler gibi izledik

zafer 2 yıl önce

Dizi güzel ancak karakter oyuncuları oturmamış. Bu da yetmezmiş gibi konular dağınık düzenleme çok kötü. Acemi işten anlamayanların yazım ve oynayışı gibi. Akıcı değil. Profesyonel değil. Oyunlarına ve rollere çalışmamışlar. Kopukluk çok. Torpille oynayıp torpille zoraki iş yapmışlar gibi.

Toplam 2 beğeni

BİR VATANDAŞ 2 yıl önce

AYNEN KARDEŞİM..YUNUS EMRE gibi insanı çeken bir akıcılığı yoktu..

Toplam 0 Beğeni

Şehribanu 2 yıl önce

Aşkın yolculuğu hacı bayram veli dizisi neden yayınlanmıyor çook beğenerek izlediğim bir yapım devam etmesini diliyorum

Toplam 10 beğeni

Osman 2 yıl önce

Ben böyle dizilerin devam etmesi tarafıyım .severek seyrediyor idik

Toplam 7 beğeni

Burcu 2 yıl önce

Hacı Bayram dizisinde karakterler oturmamis. Bu bu nedenle film soğuk geldi. Yunustaki Taptuk Emre karakteri ve diğer karakterler çok iyi olmuştu.

Toplam 6 beğeni

Emine Öztürk 2 yıl önce

Öncelikle cümledeki bir yanlışı düzeltelim; camilerde vaiz verilmez vaaz verilir, vaaz veren kişiye vaiz denir. Bu tür dizlerin artarak devam etmesi hiç olmazsa bu kadar basit kelimelerin bilinmesine katkı sağlayacaktır. Ayrıca manevi açıdan da ilham kaynağı olup, yol gösterecektir.

Toplam 6 beğeni

Hilmi 2 yıl önce

Kesinlikle devam etmeliydi birçok diziden daha güzeldi..

Toplam 4 beğeni

Cem 2 yıl önce

Ben hic bakmaya başlamadım bile haci bayram veli yi oynayanın yüzü nü yakıştıramadım. Yanlis secim olmuş olgun oturaklı birini secseydiniz. Aras bulut cok guzel oynamıştı hasat ta. Yapımcılar dini egitim verecegine buyuk sahsiyetleri kendi emellerine alet ettikleri için başarılı olamıyorlar. Yunus emreyi 3ncu defa seyrediyorum!!!

Toplam 2 beğeni

özcan 2 yıl önce

yunus emredeki tadı alamadık ama masumlar apartmanında da iyidir, mübarek ramazanda, bekliyoruz devamını...

Toplam 7 beğeni

Mustafa 2 yıl önce

Yayından kaldırmakla iyi yapmışlar bence.

Toplam 1 beğeni

Sınır kartalı 2 yıl önce

Niye ki ?

Toplam 0 Beğeni

Ali 2 yıl önce

İzlemezdin olur biter izleyen ve zevk alanlar var

Toplam 0 Beğeni

Hasan 2 yıl önce

Tek kelime ile rezillik.Haci Bayram Veli ahirette yakaniza yapışacak .yunus emre gibi bir dizi yapamıyorlar çünkü korkuyorlar belki millet imana gelir . Hacı Bayram Veliyi kizla kılıç sallatiyorlar ahlaksizlar

Toplam 5 beğeni

ercan 2 yıl önce

biz büyüklerimizi bu dizilerle mi tanıtacak evlatlarımıza .nerede ilahi aşk. yunus emrenin de h.bayram-ı velinin de kemikleri sızlayacak.

Toplam 8 beğeni

Kadir 2 yıl önce

Molla Numan rolü oynayan kardeşim uykudan kalkınca yüzünü yıkamaya dini dikkat et ve dini kitap görünen kitaba saygı gösterin birde dini mübarek kişiler bayana düşkünlüğü yoktu manevi ve çoktu biz onların biti kadar bile olamayız dikkat edin saygı ve sevgi ile ALLAH a emanet olun inşallah

Toplam 9 beğeni

Kadir 2 yıl önce

Manevi rolü yapan molla Numan uykudan kalkınca yüzünü yıkamak ve dini kitaba saygı duyması ve dini filim lerde bayana fazla düşkün olmamak o manevi lerin biti kadar olamayız biz biraz dikkat edin

Hasan 2 yıl önce

Manevi boyutu olan dizilerin oyuncuları da biraz olsun muhafazakar hayat tarzına sahip insanlar olsa çok daha iyi olur. Çünkü bazen oyuncunun geçmişinden kaynaklanan negatif çağrışımlar diziden umulan etkiyi zayıflatabiliyor.

Toplam 5 beğeni