Ünlü oyuncu Burak Sergen'den 'velayet' açıklaması!

BİR YORUM YAPIN 13

Hasan 2 yıl önce

İyi o zaman ben enerji göndereyim. Ne enerjisi olsun elektrik mi,doğalgaz mı, Bu nasıl bir literatür,siz de Müslüman evladısınız. Müslüman yalnız dua bekler.

Toplam 1 beğeni

Kemal 2 yıl önce

Arkadaşım, dua da bir enerjidir. Kavramlara kafan takılmasın. Enerji güç demektir. Tıpkı; iyilik, bereket, güzellik, şifa versin demek. Yani dua.

Toplam 0 Beğeni

osmanlı 2 yıl önce

covid değil lütfen asılsız haber yaymayalım deniyor nişanlısı covidin etkilerini atlatıyor odalarından da çıktı diyor.Covid utanılacak bir rahatasızlık değil.

adem 2 yıl önce

Solunum için odanıza tuz lambasi koyun alic sirkesi ve çayı için, çiğ badem yeyin.

Toplam 1 beğeni

ali 2 yıl önce

Bedeninde minik te olsa yürek taşıyan herkes bu habere üzülür,neticede insanız. Bugün ona yarın size yada bize olmayacağının garantisi var mı Özge Hanım?

Toplam 9 beğeni

terds 3 yıl önce

İşte bu, adam koviden yatıyormuş.başka hastalık kalmadı kardeşim.tek hastalık var kovid....

Toplam 2 beğeni

Hacı 3 yıl önce

Yaw ne saçmaladı yine akciğerin de enfeksiyon var Kovit negatif çıkmış. Kovit ilk 3-4 gün pozitif çıkar test sonucu.cigere inince negatif çıkıyor. Benim de aynı oldu dier leri gibi. Ciğere inince tomografi de görünüyor hatta e nabizda görüntü de bile virüsleri görüyorsunuz. Ciğere inince CRP ve dier kan değerleri ve kan gazları anormal oluyor. Bu sürecin sonu büyük bir ihtimalle yoğun bakım olur. Tepki veremezse entube yani solunum desteği ile saturasyon 90 altında özellikle 80-85 ise entübasyon yapılır. Entube edilen hastanın dönüşü biraz zor oluyor. Rabbim tüm hastalara şifa versin

Toplam 9 beğeni

kaan 3 yıl önce

benimde kardeşim 2 kez pcr testi yaptırdı ikiside negatif çıktı , 2 gün arayla , hastalığı ağırlaşıncaa tomografi çekildi pozitif dendi . bu teetlerde ne kadar doğru tartışılır.

Toplam 6 beğeni

Özge 3 yıl önce

Hiçte üzülmedim

Toplam 1 beğeni

niğdeli 2 yıl önce

Az biraz merhamet vicdan olsaydı bu cümleyi kurmazdın. Böyle böyle işte insanlıktan çıkılıyor ama boşver insani duygular sen bilmezsin.

Toplam 0 Beğeni

CAN BAR 2 yıl önce

Canan KAFTANCIOĞLU neyin oluyor

Toplam 2 Beğeni

Orhan 3 yıl önce

Üzülmeniz insanca olurdu...

Toplam 25 Beğeni

Osmanlı 3 yıl önce

Neden özge. Kaptırma kendini dizilere bu kadar.

Toplam 18 Beğeni