Kenan Işık hakkında çirkin yorum! Sosyal medya ayağa kalktı!

BİR YORUM YAPIN 10

Hasan 2 yıl önce

İt itliğini yapar, yapacak bir şey yok bu eğitim sistemiyle buraya kadar. Din yok, iman yok, maneviyat yok, saygı sevgi kalmadı. Bu toplum değerlerine geri dönmezse daha çok dövünürüz.

Deli 2 yıl önce

Alay Etme Azab Cekersin

Timur 2 yıl önce

seviye çok ama çok düştü.. sosyal medya sitelerinde, ekonomi sitelerinde vb yerlerde insanlarımız klavye cesaretiyle utanmazlık ahlaksızlık edepsizlik fütursuzluk içinde normalde söyleyemeyeceği ama bu zamana kadar içinde taşıdığı bütün pis fikirleri hiç çekinmeden söylüyorlar. Topluca psikoloğa mı gidilse acaba yoksa nasıl düzelecek bu durum gerçekten ince ince düşünülmesi gerek... İnsanlarda bir aptallaşma modası başlamış sanırım. Sebep sonuç muhakemesi yapmadan, ölçmeden tartmadan aklına ilk geldiği haliyle düşüncesizce yorum yapanları gördükçe midem bulanıyor gerçekten. İnsan değerli bir varlık ama kendisi değersizleştirmek için büyük çaba sarf ediyor.. çok yazık.. üzgünüm.

TÜRKİYE SEVDALISI 2 yıl önce

On numara bir adamı, sizin dilinize dolamaya hiç hakkınız yok. kendimi istedi, allahın takdiri. sevgili hemşerime duacıyım rabbim şu ramazan günü hürmetine, şifa versin inşaallah.

Vatandas 2 yıl önce

böyle illet insanlarla ayni passaportu tasidigim icin utaniyorum ....Anne Babasida mi öyle acaba . cocugnuz iyi egitmediniz maalesef

... 2 yıl önce

Benzerini de Özal için yapıyorlar... Hani tabir vardır; Çınarın dibindeki yosunlar bazen kendisini çınar zannedermiş.

Brhm 2 yıl önce

Bu aşağılık insan müsveddelerini bu hale getiren vatan, millet düşmanlarına sormak lazım. ESERİNİZDEN MEMNUN MUSUNUZ?

marangoz 2 yıl önce

EDEP yahu

Ali ozan 2 yıl önce

CHP zihniyeti. Allah kahretsin bunları.

Adanalı. 2 yıl önce

Zavallı hasta damdan istersiniz,Allah şifalar versin inşallah.