Şahan Gökbakar'ın villasının olduğu koydaki iskele hakkında flaş gelişme!

BİR YORUM YAPIN 68

LEVENT KARS 2 yıl önce

Oldu olacak denizide mülkiyetine gecirsin Negüzel düzenya

dinibütünoğlu 2 yıl önce

oraya villa izni nasıl verilmiş hayret

Toplam 1 beğeni

Mustafa 2 yıl önce

Şu fani dünyada,"ne ADAM lar gördük,üzerine giyecek elbisesi yok,Ne takım elbiseler gördük,içinde ADAM yok.

Toplam 1 beğeni

A.Sever 2 yıl önce

Bu ne terbiyesizlik böyle. Parası olanın ülkenin en güzel kollarına konması isteklerine göre hareket etmeleri durdurulmalıdır. Ey hükumetlutfen bu ve benzeri durumlara dur deyin lütfen.Milletin hakkını gasp ettirmeyiniz lütfen.

Toplam 2 beğeni

seyyah 2 yıl önce

bir de karşı kıyıdaki villayla deniz yetki sınırı anlaşması yapsaydı tadından yenmezdi. elit tabaka ülkenin kaymağını yemekten doymadılar. maymun iştahlılar.

Toplam 2 beğeni

Hans 2 yıl önce

Burası muz cumhuriyeti olur hem o TR nin sahibi Sanatçı, veya kariysaniz tamam her şey mübah,

kayı boylu 2 yıl önce

görmemiş ükala ne oldum ukalası

Abuzer 2 yıl önce

Gezide en öndeydi bu

Anti yandaş 2 yıl önce

Kendisi yandaş olurda ? O nun için yandaş olmayanların hiç sesi çıkmıyor YAŞASIN ORTAKÖY /CİHANGİR Asalaklarına yandaş olanlara

temel 2 yıl önce

chp de olsun pkk olsun sanatci olsun agac orman der ortaligi yakar yikar hepsini yaptigi kacak iyi de oraya verdigi zaman ne olacak yik sorun bitsin olmaz yuklu para cezasi ve hapis olacak oraya gelen insanlari kayit yapma takip etme de var yani casuzluk yapiyor belki baska amac icin sahil de ne kadar kacak yer var ise yikin gitsin ve agir ceza verir

Şahin yıldız 2 yıl önce

Bunlarıda adm yaptık y helal olsun bize

serkan 2 yıl önce

güya çevreci olacak entel tiplerden bu millet ne çekti ise sizlerden çekti

Eskr.. 2 yıl önce

Kıyılara bakın hep solcu geçinen belediye başkanları yönetir ama 2 liraya çay içemezsiniz araç park yeri yoktur sanırım bunlar kominist değil kapitalist sömürgen olmuşlar kardaş.

Uyuz şahan 2 yıl önce

Bütün kabahat bizde böyle iki para etmeyen insanları adam yaptık onlarda böyle yapmakta haklı..Bu tiplere koyun versen gidemez ama bizlerin samimi olarak verdiğimiz desteği böyle suistimal ederler işte.

raramazan arıcı 2 yıl önce

Türkiye'de kanunu çıkaranların dahi ihlal ettiği bir kıyı kanunu var. ne der bu kanun; kumsalın bitiminden itibaren 100 mt içine taş üstüne taş konamaz. kumsal bazı yerde bir metre olur bazı yerde 1000 mt bunu jeoloji mühendisleri tayin eder. bu bahsedilen minimum kumsal + 100 metrelik kısım devlete aittir herhangi bir vatandaş serbestçe girebilir, devlete ait bir yer kimsenin özel mülkü olamaz.