Ünlü Türkücü Alişan kardeşi için mevlit okuttu!

BİR YORUM YAPIN 14

Sedat 2 yıl önce

Benim de kardeşim Koronadan vefat etti, 2 ay oldu. Büyük acı Allah sabırlar versin,çok üzüldüm.Tabii genç yaşta olunca daha da acı oluyor. Allah rahmet eylesin.

Toplam 1 beğeni

FATİH 2 yıl önce

Yeter artık ya.

Toplam 1 beğeni

Salih 2 yıl önce

Sandalye ve camii mi? Kliseden ne farkı var, daha ferah Anadolu yakasında bir camii seçseymiş keşke, Teşvikiye camii olmasa bu ünlüler ne yapardı acaba..

Toplam 1 beğeni

Halil 2 yıl önce

Sapla samanı karıştırma, o sırada namaz kılmıyorlar. Dinlenmek ve taziyeler için oturmuşlar. Gördüğün gibi namazı ayakta saf olarak kılmışlar. Suizana dikkat.

Toplam 0 Beğeni

Yörük 2 yıl önce

Ben o acıyı 2016 yılında yaşadım kardeş çok çok iyi biliyorum bu acıyı abimde o gün 39 yaşına girmişti yani doğum gününde trafik kazasında rahmetli oldu. 2 çocuğu vardı biri kız biri erkek ben bakıyorum abim yengemle ayrılmıştı.ve zaman geçiyor dostum şimdi birisi üniversite hukuk okuyor birisi lise ye geçti. Acın taze ALLAH sana ve ailene sabır versin çok zor ama geçecek. Emanet ettiği iki yavrusuna sahip çık.tek yapman gereken o tabi sana kalmış

Toplam 2 beğeni

Vatandaş 2 yıl önce

Bu ülkede sadece alişan ın mı yakını öldü. Kaç kişi anasız babasız evlatsız kaldı. Üstelik bakacak kimsesi, maddiyatı da yok. Yetti artık vay alişan şöyle vay böyle. Sıktınız.

Toplam 2 beğeni

Zafer 2 yıl önce

Okuma kardeşim,alnına tabanca mı dayadılar oku diye. Her haberin bir alıcısı var ,unutma. Burası medya sayfası ,bilimsel takılacaksan bir sürü site var oralara git. Adamın canını sıkma.

Toplam 0 Beğeni

Osmanlı 2 yıl önce

Allah rahmet eylesin. Kazanızda da ölümünüzde de eşinizle özel bir gününüzde de hep medya önünde iğriltili hareketler. Ben ölene üzülüyorum gerisi hikaye

ahmet 2 yıl önce

lütfen saçmalamayalım. günde bi sürü mazlum müslüman ölüyor. iki günde bir alişan dan yürek burkan paylaşım. ne oluyoruz. ayıptır bu da habermi

EMS 2 yıl önce

umarım ölümden ibret alır iyi bir rol model olursun. malum olduğu üzre "nasihat istersen ölüm yeter " demiş atalarımız

KARADAVUT 2 yıl önce

koronadan milyonlar öldü.yetti artık.

Toplam 9 beğeni

Gral 2 yıl önce

Bu isyan kime

Toplam 0 Beğeni

Nasuh 2 yıl önce

Bence de hergün alişanın ne düşündüğünü mü okucaz.

Toplam 0 Beğeni

Adnan 2 yıl önce

Allah sabır versin, de içi yanan bir tek Alişan mı ki, her gün bunun haberini yapıyorsunuz. Her gün yüzlerce insanın yakınları ölüyor. Bu kadar ajitasyon biraz fazla..

Toplam 22 beğeni