Günde 1 kilo verdiren ceviz suyu diyeti nedir? Ceviz diyeti nasıl yapılır? Ceviz ile zayıflama

BİR YORUM YAPIN 14

Cemil 4 gün önce

8 aydir hastalik gormedim kış gecirdim. Tık yoktu bunu yaptim 15 gun sonra hasta oldum. Hay yapmayaydim

Zonguldaklı 1 yıl önce

Pazarda markette dalından toplanmış cevizleri taze taze tam da şimdi satıyorlar! Koşun dostlar!

Toplam 1 beğeni

doktor 1 yıl önce

günde 1 kilomu? bu kadar abartı olamaz. ben sağlıkçıyım. tıbben imkansız . biraz mümkün olabilen rakamlar verin ki inandırıcı olsun. mesela haftada 1 kilo gibi

Toplam 5 beğeni

Ankaralı 1 yıl önce

"Ülkemizde ceviz toplaması genel olarak sonbahar mevsiminde, Eylül ayında yapılır" Haberiniz bayat olunca, Haziran için tam da ceviz mevsimi diye başlamış. Eskiden 15 günlük çorba yapılır her seferde ısıtılıp konuldu sofraya. Bari sizde haber tekrarında kontrol edin (ısıtıp) içeriği de sonra servis edin.

Toplam 14 beğeni

Konyalı 1 yıl önce

Bir yorum yapalım can boğazda gelir boğazdan çıkar nedense hiç az yeyin diyen yok.?

Toplam 10 beğeni

Palavra 1 yıl önce

Tam da zamanı derken, ne kastedildi ki, cevizler dağa sülük bile salmadı. Malum ceviz çiçeği düşüktür, tam zamanına 5 ay var. Hal böyle olunca bu haberin doğruluğuna nasıl inanılır.

Toplam 11 beğeni

Isim 1 yıl önce

Illa market ya da pazardan mi almak lazım?

Toplam 2 beğeni

TOLGA 1 yıl önce

CEVİZ SUYUNU İÇMEYİN!! Ceviz suda bekletildiğinde fitik asit denilen bir bileşenin suya geçmesine neden olur. Fitik asit ; bir çok bitki hücresinde bulunan fosforun depo halidir. Fitik asitin temel görevi bitkilerin büyüyüp gelişmesi için gerekli olan fosfatı içerisinde barındırır. Fitik asit, kalsiyum, magnezyum, demir, çinko gibi önemli mineralleri bağlar ve bağırsaktan emilimini engelleyerek dışkı yoluyla atılmasına neden olur. Sonuç olarak; Akşamdan bekletilen cevizin suyu yüksek miktarda fitik asit içerir ve bu suyu içtiğimizde pek çok minerali bağlayan ve emilmesini engelleyen bir bileşeni vücudumuza almış oluruz ve kalsiyum, demir gibi vitaminlerin eksikliklerini yaşayabiliriz

Toplam 5 beğeni

osman amca 2 yıl önce

ceviz alacak para nerede

Toplam 3 beğeni

Harun 2 yıl önce

Ne yağ yakıyor ne kolestrol düşüyor. Ben 3 ay sürekli yaptım. Kolestrolüm bir öncesinden daha yüksek çıktı. Ayrıca kilo vermedim.

Toplam 3 beğeni

Metehan 2 yıl önce

Kilo vermek icin Vucutdaki yaglari yakmak gerek, buda ancak Vitamin C, Ingwer ve Chilli Biberi .. icindeki Capsaicin ( aci icin sorumlu olan madde ) damarlardaki yaglari cözüyor, ve kani inceltiyor ve böylece Aterosklerozu önlüyor. Sekerli Ürünler, Pirinc, Makarna, Beyaz Ekmek, Unlu Mamüllerden ve Tatli iceceklerden uzak durmak gerek. Hergün en azindan 6000 Adim atmaktada fayda var.

Toplam 3 beğeni

erdal 2 yıl önce

en az üç senedir kullanıyorum kolesterola iyi geliyor ama zayıflama yok ayrıca suyu kabızlık yapıyor

Toplam 1 beğeni

Adem 2 yıl önce

Niye böyle yalanlara alet oluyorsunuzki. Iki senedir 15 ve 15 gun aralarla yaptım ne bir gram zayıfladım ne yaglarim eridi ne de kolesterolun azaldı.

Toplam 2 beğeni

erkut 2 yıl önce

kolestrolu dusuruyor ama zayiflatmiyor.

Toplam 3 beğeni