Özkan Uğur'dan şaşırtan açıklama! Sosyal medyayı ikiye böldü

BİR YORUM YAPIN 18

mehmet 2 yıl önce

dogru söze ne denir?

cüneyt 2 yıl önce

Yerden göğe kadar haklı teknoloji bence çocuklar bilinçlendikten sonra ellerine verilmeli Z kuşağı denilen kuşak EDEP ten önce cinselliği öğrendiği için yollarda ve kamu araçlarında uygunsuz davranışlarda bulunuyorlar.

Bir Dost 2 yıl önce

haklı

Türkiye 2 yıl önce

Çok doğru söylemiş..

HİSAR 2 yıl önce

hakikaten çok doğru çocuklar düşünemez hayal edemez oldu hyerşey hazır bu durum çok kötü

Mustafa 2 yıl önce

Son derece haklı, kapitalizmin iğfaline uğramış zihniyetin bunun doğruluğunu anlamasını bekleyemeyiz. Hayali olmayanın geleceği olmaz.

haklı 2 yıl önce

haklı

OZDEMİR 2 yıl önce

çok doğru bir teşhis...

Avşaroğlu 2 yıl önce

Fevkalade doğru bir tesbit. 7-8 yaşındaki çocuklar kontrolsuz bir şekilde nelerle karşı karşıya geliyorlar acaba? Gençlik için bir yıkım bu. Her türlü kötü alışkanlık, bağımlılık, kasıtlı sosyal yönlendirimlere açık bir yol bu. Z kuşağı denilen ve ülkesinin hiç bir değerine sahip olmayan, dolayısıyla ülkemize aidiyet hissetmeyen "zombi" kuşağı ya da "zero" kuşağı nasıl türedi sanıyor sunuz? Kayıp kuşak, yazık. Ne ekerseniz onu biçersiniz. Özkan Bey, sanatçı ruhuyla sanatsal yönden de yakalamış açığı. Çocuklarımıza, dolayısıyla geleceğimize sahip çıkalım. Banane demeyelim, sonuç pek çok yönden felaket olur. Bireyler dışında devlet te duyarlılık göstermelidir.

Arkut 2 yıl önce

Haklıdır, ama anne ve baba çocukları teknolojiden uzak tutma konusunda yeterli gelmiyor malesef

ATILLA TÜRK 2 yıl önce

dogru söze yorum yok gercegi tüm ciplakliyla ortaya koymus

dayı 2 yıl önce

doğru söylemiş

suskun_91 2 yıl önce

Ağzına sağlık Özkan abim sana sonuna kadar katılıyorum. Neslimiz ve geleceğimiz bu SOSYAL MEDYA illetine karşı korunmalı. Hatta ve hatta ''18 yaşından küçükler kullanamaz'' diye de bi kanun çıkarsalar o kadar memnun olur sevinirim ki anlatamam. Ben de bu sıkıntılardan muzdaribim. Sonuç olarak PARA ve KARA SERMAYE çok güçlü olduğu için çocuklarımız bu beyin uyuşturucularına (SOSYAL MEDYAYA) muhatap olmaya devam edecekler.

arif abi 2 yıl önce

adam haklı, DAĞILIN!

ÖNCE VATAN 2 yıl önce

KESİNLİKLE DOĞRU ÇOCUKLARIN SOSYAL HAYELLERİ ELİNDEN ALINDI ARTIK ÇOCUĞA BİRŞEY YAPTIRAMIYORSUN TELEFON VEYA TABLET OYNUYOR İŞ BUYURAMIYORSUN BİR DAKİKA OYUNDAYIM DİYOR kesinlikle doğru