Bahadır Yenişehirlioğlu'dan Hz. Adem'e hakaret eden Sezen Aksu'ya "Cahil" dersi!

BİR YORUM YAPIN 41

Emrecik 2 yıl önce

Sezen aksumu nedir bilmem şarkılarını dahi bilmem boylesi insanları Allah ıslah etsin yaptıklarıyla kurtuluş olur zannediyorlar sen iki şarkı söyleyip benim dinim ile oynayamazsin sen de öleceksin sezen denen kadın bizde öleceğiz her canlı ölümü tadacaktır vakit varken tovbe ette kurtul yoksa bu küçücük serçe kadar aklınızla kimseye ders vermeye kalkmayın yazıktır günahtır kendinizi ateşe atmayın

Toplam 2 beğeni

Misafir 2 yıl önce

Sanata ve sanatçıya geri kalmış toplumlar çerçeve çizer. Kalıp düşüncelerle hareket eden toplumlara Allah ta yardımcı olmuyor. Örnek; Ortadoğu toplumları. Onlar zavallı olduklarının farkında bile değiller.

Toplam 1 beğeni

Misafir 2 yıl önce

Bahadır Bey Sezen Hanım ile aynı boyutta ve kalibrede değil. Sezen Hanım'ın seviyesine yükselmesi için belki birkaç asır daha yaşaması gerekir.

Toplam 1 beğeni

Net 2 yıl önce

Yorum yazayım dedim ama burdaki arkadaslar onedio kanalındaki gibi değil gerek bile yok.burdakiler harbi müslüman görmek rahatlattı gerek yok.hayatta bu insanlar varmiş şükür.

Toplam 1 beğeni

Nisa 2 yıl önce

Bu kadına acıyorum Müslümanların üzerinden para kazandız paraya para demediz eee kalkın Müslümanların peygamberlerine küfür hakaret edin #sezenaksuhadinibil #özgürözelhadinbil yeter artık bıktık yerli gavurlardan

Toplam 3 beğeni

Nizam 2 yıl önce

Ey Sezen Aksu. Ateşin bol olsun.

Toplam 1 beğeni

Mesutto 2 yıl önce

Sezen aksu bir rum palikarysidir

Toplam 9 beğeni

Edebi 2 yıl önce

Dinsizleri densizleri ne diye savunur oldu insan, halbuki bu şeytan

Toplam 8 beğeni

Arkadaş 2 yıl önce

Asıl cahil dinden haberi olmayan dünya ya niçin geldiğini görevi ne olduğunu bilmeyen zır cahildir,

Toplam 9 beğeni

M ali 2 yıl önce

Tövbe etmek müslümana ait bir meziyettir ama Müslüman olmayıpta insan olduğunu iddia eden sözüm ona demokratlara özür dilemek düşerdi amma nerde. !

Toplam 5 beğeni

Ali 2 yıl önce

Kimse insanin dini degerleriyle alay edercesine konusmasi ,sanat adi altinda zirvalamasi dogru degildir hatta terbiyesizligin ve ahlaksizligin en büyük göstergesidir. Inanmiyorsan inanma ama insanlara saygi duymak zorundasin

Toplam 8 beğeni

sultan 2 yıl önce

dervişi baba ALLAHINA kurban

Toplam 2 beğeni

cemal 2 yıl önce

sezen aksu kadar "cahil" kimse gelmiyor şu an aklıma.

Toplam 2 beğeni

ilginç 2 yıl önce

Atalarına söven devlet büyüklerine hakaret eden yozlaşmış orta yaşlı kadınlar. Bunlar nasıl bu hale geldi acaba? Allah muhafaza.

Toplam 2 beğeni

hakk 2 yıl önce

Anlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna az. Sezen gibi cahiller anlayamazlar. Çünkü onlar hakkı anlamamayı tercih edenlerdir.

Toplam 5 beğeni