Cem Yılmaz'ın iki yüzlülüğü olay oldu! İşçinin yanındayım dedi ama...

BİR YORUM YAPIN 36

Sırrı 2 yıl önce

İşçiler neden isten çıkartılmış bilginiz varmı varsa adam gibi paylasim yapın yoksa yapmayın ne allahtan korkuyorsunuz dene kuldan utanmıyorsunuz..

Toplam 3 beğeni

Tuhaf 2 yıl önce

Sırrı sırrı görüyoruz İETT ni halini karla mücadelede de gördük. Allahın adını anlıyorsun asıl Allahtan korkmayan sizsiniz üç beş fetöcüyü binlerce pkklı ya iş vermek için insanları ekmeğinden ettiniz hiç utanma yok mu sizde hoş yıllardır sizin suratları köseleye benzetirdim çokta haksız değilmişim.

Toplam 0 Beğeni

zuyka 2 yıl önce

iki yüzlülüğünden şüphe eden mi vardı hala tescilli bi marka

LiseTerk 2 yıl önce

Bu adam; Siyasetçi mi ? Sendikacı mi? Herhangi bir siyasi partinin sözcüsü mü ? Neden her olay için bir açıklama yapmasını bekliyorsunuz anlamıyorum.

Toplam 9 beğeni

evet 2 yıl önce

Bu Mantıkla, adamın ömrü tepkiyle geçer.

Toplam 2 beğeni

Ergin 2 yıl önce

Yazık ki güzel ülkemde bu gibi yaratık Lara sanatçı gözüyle le bakanlar var

Toplam 5 beğeni

Busezon 2 yıl önce

cem yılmazı izlemiyorum ve kendisinden zerre kadar hoşlanmıyorum Bence yok hükmünde ve bence adam da değil

Toplam 11 beğeni

Acz 2 yıl önce

Sevdiklerimizi harcamayalım, bir insanın bir konuda iyi niyetini göstermiş olması, her yerde göstermesi gerektiğini göstermez. Nerden biliyorsunuz , belki onun bizden daha çok üzülmediğini. İnsanların kalbini Allah bilir. Bu ülkenin ayrışmaya değil birleşmeye ihtiyacı var.

Toplam 2 beğeni

Abdullah 2 yıl önce

Bir insanın bir konuda iyi niyet göstermiş olması her yerde göstermesi gerektiğini göstermez demiş acz ismindeki vatandaş…Yurdum insanı yorum yapmış…anlamaya çalıştım beynim yanacak nerdeyse

Toplam 0 Beğeni

osmanlı 2 yıl önce

haber konusu bile olamaz boştan yere sanal ortam kirlilik oluyhor herkes biliyor kim kimin yanında ....

Toplam 2 beğeni

Asım 2 yıl önce

chp'li.

Toplam 2 beğeni

sabri 2 yıl önce

3,75 tl'den 4,75 e çıkarınca 1 tl ama yüzdeye vurunca 26.66% tamam görece düşük ama emekli maaşlarına 25,6% zam yapıldığı hatırlanırsa bu derece ajitasyona gerek var mı diye merak ediyorum. 36% nin altındaki tüm teklifler geçersiz olsa da üzülerek burada rol kapma çabası seziyorum sanki.

yeşim 2 yıl önce

bu ülkede lağım farelerini sanatçı diye seyrediyormuşuz.

Toplam 4 beğeni

T d 2 yıl önce

Valla ben bu adamı hiç iyi bilmedim

Toplam 4 beğeni

Lafı yerinde sokan 2 yıl önce

Bu varya bu cibiliyetsizin önde gideni. Bu varya adam değil başı sıkışsa eline fırsat geçse vatanı satar sülalesini satar.

Toplam 3 beğeni

Bozok 2 yıl önce

Açıklama bekliyoruz cem efendi ne oldu partin yapınca gıkın çıkmıyor ibb o kadar insanı mağdur etti açıklama yapsana ha yoksa açıklama yaparsan mamanı mı kesecekler iki yüzlü olma sanatçı ol tabi o karakterin varsa

Toplam 2 beğeni

Metinbaba 2 yıl önce

bu ve bunun gibi sözde sanatçılar in Allahı kitabı Para!,bunlara ver parayı alçak sürünme yaparlar, sahneye çıkar ters takla atarlar!,ben bunlara kızmıyorum., bunlara reklam veren firmalar,reklam kisvesiyle Fonluyor böyle muptezellleri.

Toplam 3 beğeni